- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Οι σοβαρές παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων είναι ένα ζήτημα της σύγχρονης κοινωνίας το οποίο αφορά ανεξαιρέτως όλους τους ανθρώπους.

Στις 8 Νοεμβρίου 2015 η Διεθνής Αμνηστία τρέχει στον 33ο Μαραθώνιο Αθηνών, με στόχο να στείλει το μήνυμα προσφοράς και αλληλεγγύης σε εκείνους που έχουν υποστεί την εκμετάλλευση, το ρατσισμό και την καταπάτηση των δικαιωμάτων τους.

Στο σημαντικό αυτό αθλητικό γεγονός θα συμμετάσχει για πρώτη φορά η Διεθνής Αμνηστία, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τον αγώνα για την παύση της κατάφορης καταπάτησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

run

Όλοι οι πολίτες, μικροί και μεγάλοι, καλούνται να συμμετάσχουν στον Κλασικό Μαραθώνιο των 42χλμ ή στους μαραθώνιους απόστασης 5 και 10χλμ, οι οποίοι θα διεξαχθούν στην Αθήνα.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν το Βασικό, το Ενισχυμένο ή το Πλήρες Πακέτο Συμμετοχής, τα οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν ιατρικές υπηρεσίες και παροχή νερού και αθλητικών ποτών κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Στο τέλος θα δοθούν επίσης αναμνηστικά μετάλλια τερματισμού και πιστοποιητικό συμμετοχής σε όλους τους δρομείς.

 

Με τη συμβολή και τη συμμετοχή όλων το ηχηρό «Όχι» σε κάθε είδους διάκριση και καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων θα ακουστεί ακόμα πιο δυνατά.

Rotich of Kenya prepares to cross the finish line to win the women's race of the 31st Athens Classic Marathon in Athens

- Διαφήμιση -