- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Το Κέντρο Πρόληψης του Δήμου Ελληνικού- Αργυρούπολης σε συνεργασία με την Ένωση Γονέων, στα πλαίσια του προγράμματος πρόληψης και ευαισθητοποίησης της κοινότητας σε θέματα σχετικά με την ψυχική υγεία, έχει αναλάβει μια πρωτότυπη και ξεχωριστή πρωτοβουλία.

Οι δύο φορείς διοργανώνουν την προβολή μιας σειράς ειδικών ταινιών, οι οποίες θα προβάλλουν θέματα σχετικά με την οικογένεια, την αξία της και τη θέση της στην κοινωνία. Έπειτα από την προβολή των ταινιών θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση με το κοινό και τους ψυχολόγους του Κέντρου που θα παρευρίσκονται εκεί για να δώσουν συμβουλές και να απαντήσουν σε ερωτήματα σχετικά με την σύγχρονη μορφή οικογένειας.

oikogeneia

Το πρόγραμμά των προβολών, το οποίο θα κάνει ντεμπούτο με την ταινία «Little Miss Sunshine» θα αποτελείται συνολικά από τέσσερις προβολές ταινιών, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Ωδείο «Γιώργος Μιχαλακέας» στις 27/3, στις 24/4, στις 29/5 και στις 19/6.

Όλες οι προβολές του προγράμματος «Ας μιλήσουμε για την οικογένεια μέσα από το σινεμά» θα έχουν ώρα έναρξης τις 7:00 μμ.

- Διαφήμιση -