- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Μια σειρά από μετάλλια κέρδισαν οι αθλητές και οι αθλήτριες της τεχνικής κολύμβησης από την Βουλιαγμένη. Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης (ΝΟΒ), ο αθλητικός σύλλογος με μακρά παράδοση στα θαλάσσια σπορ και τον υγρό στίβο κατάφερε για μια ακόμη φορά να φτάσει στην κορυφή.

Το Χειμερινό Πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδας, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο Πειραιά, διοργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία, τοποθετώντας μάλιστα τους περισσότερους αθλητές και αθλήτριες του ΝΟΒ στο βάθρο των νικητών.

Όλοι η ομάδα του ΝΟΒ που έλαβε μέρος στη διοργάνωση με 16 αθλητές και αθλήτριες κατάφερε να κατακτήσει συνολικά 17 μετάλλια εκ των οποίων τα 6 ήταν χρυσά, τα 3 ασημένια και τα υπόλοιπα 8 χάλκινα.

Ο Αχιλλέας Δημαρίδης, ο Δημητράτος Γιώργος και η Καπελώνη Ιωάννα κατόρθωσαν να τερματίσουν πρώτοι στις κατηγορίες τους «σπάζοντας» μάλιστα τα ατομικά τους ρεκόρ. Από τους αθλητές του ΝΟΒ ξεχώρισαν επίσης οι Σαραγά Μαρία, Κωτσιόπουλος Παντελής και Γιαννακόπουλος Δημήτρης, οι οποίοι επίσης σημείωσαν καλές επιδόσεις, υπερβαίνοντας τα παλαιότερα ατομικά τους ρεκόρ.

kolumpi

Χαμηλότερες θέσεις σε κατάταξη, αλλά με αξιοσημείωτες επιδόσεις τερμάτισαν οι αθλητές Κανάρης Μανώλης, Παπαδόπουλος Γιάννης, Αλατζάς Γιώργος, Τσερκέζος Παναγιώτης και Λεβέντης Βασίλης. Επίσης τα κορίτσια της ομάδας, Παντελίδη Αλεξάνδρα, Μοραλίδη Βασιλική και Κρατημένου Μαντώ κατόρθωσαν να σημειώσουν μια σπουδαία συμμετοχή στο Πρωτάθλημα.

Ο προπονητής της ομάδας έδωσε με τη σειρά του θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της ομάδας για τη σκληρή δουλειά, την αφοσίωση και τις επιτυχίες τους. Και επειδή ο πήχης ανέβηκε ακόμα περισσότερο, υποσχέθηκε ότι η σκληρή προπόνηση δεν θα σταματήσει καθώς το βλέμμα τους τώρα είναι στραμμένο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΟΠΕΝ που θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο στη Λάρισα.

 

- Διαφήμιση -