- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 5 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 5 Λεπτά

Και ενώ βρισκόμαστε στο μεταίχμιο μεταξύ χειμώνα και καλοκαιριού, που ο καιρός δεν επιτρέπει ακόμα την κάθοδο στα μαγαζιά της παραλιακής, η πλατεία της Νέας Σμύρνης ενδείκνυται για βόλτες και καφέ, καθώς βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τόσο από τα Νότια Προάστια όσο και από το κέντρο της πόλης.

Στην όμορφη λοιπόν πλατεία της Νέας Σμύρνης, υπάρχει ένα ανανεωμένο στέκι για να πιείτε ζεστές σοκολάτες τις βροχερές μέρες και να απολαύσετε εξωτικά, καλοκαιρινά κοκτέιλ που θα σας «ξυπνήσουν» την καλοκαιρινή διάθεση.

Στην οδό 25ης Μαρτίου, ανάμεσα στα υπόλοιπα μαγαζιά της πλατείας, ξεπροβάλλει το «Pop Up Bar & Backstage», ένα πολυσύχναστο και πλήρως ανακαινισμένο στέκι με ιδιαίτερο στυλ και αισθητική.

pop up2

Ο χώρος φωτεινός, με περιποιημένα ξύλινα τραπέζια και πινελιές μοντέρνας διακόσμησης, όπως τα κόκκινα φωτιστικά που δίνουν λάμψη στην μεγάλη μπάρα, στο κέντρο του μαγαζιού. Φυσικά το βιομηχανικό στοιχείο δεν θα μπορούσε να λείπει από ένα τόσο «ψαγμένο» μπαρ. Οι σκούρες αποχρώσεις του γκρι και του μαύρου «ντύνουν» τους τοίχους του εσωτερικού χώρου, ενώ οι εξόφθαλμοι σωλήνες και οι κρεμαστές λάμπες παλαιού τύπου δημιουργούν μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα.

Η μεγάλη τζαμαρία, είναι ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του μαγαζιού, καθώς δίνει τη δυνατότητα στους θαμώνες να «ελέγχουν» την κίνηση και τον κόσμο που βολτάρει στην πλατεία.

kokteil

Ωστόσο, το «Pop Up» κρύβει και ένα μυστικό, το οποίο αποκαλύπτεται τα βράδια. Όπως δηλώνει και το όνομά του εκτός από τον κυρίως χώρο για καφέ και ποτό, στο πίσω μέρος, στα «παρασκήνια», υπάρχει μια «στοά» όπου τα βράδια στήνεται ένα μεγάλο πάρτι με house, rock, funk και  reggae μουσικές, με κοκτέιλ που φέρουν την υπογραφή των μετρ του είδους αλλά και με πολύ ευδιάθετους θαμώνες που ξεφαντώνουν ως το πρωί.

Η φιλοσοφία του μαγαζιού, περικλείεται στην διαφορετικότητά του σε σχέση με τα υπόλοιπα αντίστοιχα μαγαζιά της πλατείας, καθώς ο απογευματινός καφές «δίνει τη σκυτάλη» στα δροσερά ευφάνταστα κοκτέιλ υπό τους ήχους δυνατής ξένης κυρίως μουσικής. Καλλιτέχνες, μουσικά σχήματα και local DJs αναλαμβάνουν τη διασκέδαση των πελατών παίζοντας εναλλακτικές, σύγχρονες μελωδίες σε πάρτι που διαρκούν μέχρι αργά τα ξημερώματα.

pop6

Έχοντας ήδη συμπληρώσει 11 συναπτά έτη λειτουργίας, το «Pop Up» αποτελεί ένα «μουσικό σπίτι» που στεγάζει ταυτόχρονα τους λάτρεις του καλού καφέ και του clubbing. Το μόνο σίγουρο είναι ότι με το «Pop Up» η πλατεία της Νέας Σμύρνης έχει αποκτήσει έναν ακόμα λόγο να αποτελεί σύμβολο διασκέδασης.

- Διαφήμιση -