- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 6 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 6 Λεπτά

Η εβδομάδα μόλις ξεκίνησε και η διαδρομή μέχρι το επόμενο σαββατοκύριακο μπορεί να σας μοιάζει βουνό, όμως το Attica Coast σας προτείνει τον τρόπο για να ξεκουραστείτε και παράλληλα να ψυχαγωγηθείτε.

Στα Νότια Προάστια, σε κοντινή απόσταση από όλες τις παραλιακές περιοχές, τα Village Cinemas στο Δέλτα Παλαιού Φαλήρου, έχουν όλα τα «προσόντα» για να σας αποφορτίσουν από τις έγνοιες της καθημερινότητας και να σας χαρίσουν μερικές στιγμές χαλάρωσης.

Σε ένα χώρο που έχει δημιουργηθεί για να συνδυάσει την ψυχαγωγία και τη διασκέδαση, το συγκρότημα υποδέχεται στα προσεγμένα εστιατόρια και τα σύγχρονα café του, όλους τους επισκέπτες που δεν μένουν μόνο στην απόλαυση της ταινίας.vil

Ωστόσο ο κεντρικός κορμός του συγκροτήματος είναι οι εννιά σύγχρονες και πλήρως εξοπλισμένες με τελευταίας τεχνολογίας συστήματα ήχου, κινηματογραφικές αίθουσες. Μεγάλης ή μικρότερης χωρητικότητας, άνετες ή πολυτελείς, όλες οι αίθουσες είναι σχεδιασμένες για να ευχαριστήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς φίλους του κινηματογράφου. Ειδικά αν θέλετε να απολαύσετε με πολυτέλεια τις ερμηνείες των πρωταγωνιστών που κέρδισαν φέτος το χρυσό αγαλματίδιο, τα Village Cinemas έχουν δημιουργήσει την αίθουσα Gold Class, η οποία συνδυάζει την οθόνη μεγάλων διαστάσεων με τις εξαιρετικά αναπαυτικές πολυθρόνες και το μενού με γευστικά πιάτα.

vip

Για αυτή την εβδομάδα, η ταινία της χρονιάς, «Η θεωρία των Πάντων», έχοντας συγκεντρώσει διθυραμβικά σχόλια στις Χρυσές Σφαίρες και τα Όσκαρ, αποτελεί την ιδανική αφορμή για να ζήσετε την εμπειρία του κινηματογράφου Village.

Στην σύγχρονη αίθουσα Europa, η οποία διαθέτει και τραπεζάκια, μπορείτε να παρακολουθήσετε την ερμηνεία του Έντι Ρεντμέιν στο ρόλο του διάσημου θεωρητικού φυσικού Στίβεν Χόγκινγκ. Τη Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη στην προβολή των 21:50 αγκαλιά με τα ποπ κορν και παρέα με τους φίλους σας έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε την μελοδραματική αριστουργηματική ταινία στην ένταση, το μέγεθος και την ατμόσφαιρα που της αρμόζει.

theory

Λίγα λόγια για την ταινία

Ο ήρωας (Στίβεν Χόγκινγκ), ο οποίος σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ ξεχωρίζει για το λαμπρό μυαλό του. Εκεί γνωρίζει και ερωτεύεται την μετέπειτα σύζυγό του (Τζέιν Γουάιλντ) με την οποία αποκτούν μάλιστα και τρία παιδιά. Ωστόσο η ευτυχία δεν θα διαρκέσει πολύ για τον Χόγκινγκ, ο οποίος στα 21 του χρόνια διαγνώστηκε με τη Νόσο του Κινητικού Νευρώνα, αλλάζοντας μια για πάντα τον τρόπο ζωής του. Η ταινία εκτυλίσσεται κυρίως την περίοδο που ο πρωταγωνιστής μένει παράλυτος, κινείται με αναπηρικό καροτσάκι και επικοινωνεί με τη βοήθεια ενός εξελιγμένου υπολογιστή. Στη βιογραφική αυτή ταινία, ο σκηνοθέτης Τζέιμς Μαρς αντιμετωπίζει τον Χόγκινγκ  ως άνθρωπο, ο οποίος προσπαθεί να νικήσει την ασθένεια με τη στήριξη και την αγάπη της γυναίκας του, και όχι ως φυσικό.

Το μελόδραμα και η διάχυτη συγκίνηση με κεντρικό άξονα τη μάχη του Χόγκινγκ για να ζήσει, είναι σίγουρο ότι θα σας καθηλώσει στις αναπαυτικές πολυθρόνες των Village Cinemas για πολλή ώρα μετά το τέλος της ταινίας.

 

 

- Διαφήμιση -