- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Οι ανοιξιάτικες έξοδοι… καταλήγουν στη Γλυφάδα, στην οδό Κύπρου 13 στο Bar- Restaurant «Μικρό».

Το βιομηχανικό στυλ, η καλοκαιρινή αύρα και οι σύγχρονες μουσικές επιλογές περικλείουν ουσιαστικά σε λίγες λέξεις την ατμόσφαιρα και τη φιλοσοφία ολόκληρου του μαγαζιού.

Τι και αν ο εσωτερικός του χώρος είναι μικρός, ο κόσμος που συνωστίζεται για να διασκεδάσει με τις μουσικές επιλογές διάσημων DJs της Ελλάδας και του εξωτερικού ξεπερνάει κάθε φαντασία.

Η house μουσική παρασύρει σε ξέφρενους ρυθμούς, και προετοιμάζει την καλοκαιρινή διάθεση όλων των θαμώνων, οι οποίοι μένουν μέχρι το πρωί απολαμβάνοντας τα κοκτέιλ με την υπογραφή των μετρ του είδους.

mikro2

Από ένα τέτοιο στέκι της νυχτερινής ζωής της Γλυφάδας δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά και το καλό φαγητό, το οποίο βασίζεται σε έναν πλούσιο κατάλογο με εδέσματα της μεσογειακής κουζίνας. Η εκρηκτική, μοναδική γεύση των πιάτων μπορεί να συγκριθεί κάλλιστα με τα εκρηκτικά δροσιστικά κοκτέιλ που σερβίρονται.

Η εξωτική αυλή του «Μικρό» δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεστε σε ένα καταπράσινο νησί, μακριά από τους γρήγορους και αγχωτικούς ρυθμούς ζωής της πρωτεύουσας.

Σε όλη τον κήπο βρίσκονται διάσπαρτα μικρά και μεγαλύτερα ξύλινα τραπεζάκια και stands, τα οποία συνδυάζονται άψογα με το πλακόστρωτο πάτωμα, την πλούσια βλάστηση και τους επιβλητικούς φοίνικες που είναι τοποθετημένοι περιμετρικά. Τα κεριά και τα φαναράκια που «λούζουν» με φως το τοπίο, προσδίδουν μια ρομαντική χροιά, κατατάσσοντας την καλοκαιρινή αυλή του «Μικρό» ανάμεσα στις πιο μαγευτικές στα Νότια Προάστια.

kokteil

Μια νυχτερινή έξοδος στο «Μικρό» μοιάζει με μικρής διάρκειας καλοκαιρινές διακοπές, οι οποίες περιλαμβάνουν τρία βασικά στοιχεία: το καλό φαγητό, τα δυνατά κοκτέιλ και το ξέφρενο πάρτι.

 

- Διαφήμιση -