- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 4 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 4 Λεπτά

«Νιώθω ευγνωμοσύνη που είχα την ευκαιρία στα 14 μου χρόνια να ξεκινήσω όλα αυτά», δήλωσε το τοπ μόντελ Ζιζέλ Μπούντχεν αποχαιρετώντας τις πασαρέλες μετά την επίδειξη της καλοκαιρινής συλλογής για το 2016 του οίκου μόδας Colcci.

Σχεδόν με δάκρυα στα μάτια μετά από 20 χρόνια καριέρας στο χώρο του μόντελινγκ η καλλονή Ζιζέλ έφυγε από τη σκηνή της επίδειξης, ενώ καταχειροκροτήθηκε από το κοινό και τους φωτογράφους.

Η ζωή της μοιάζει περισσότερο με παραμύθι, από εκείνα που ονειρεύονται τα νεαρά κορίτσια. Η εκρηκτική βραζιλιάνα με το υπέροχο αθλητικό κορμί και τα ξανθά μαλλιά «ανακαλύφθηκε» τυχαία από ανθρώπους της μόδας στη Χοριζοντίνα, μια επαρχία της Βραζιλίας, έξω από ένα φαστφουντάδικο. Αυτό ήταν και το πρώτο βήμα για την ένδοξη πορεία της στο χώρο του μόντελινκ, καθώς στη συνέχεια συνεργάστηκε με τους πιο διάσημους οίκους μόδας – Chanel, Valentino, Versace, Victoria Secret κλπ-.

Δεκάδες εξώφυλλα σε περιοδικά μόδας και συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες όπως η Pantene, η Oral B και η Ipanema την έχουν καθιερώσει ως το πιο γνωστό και καλοπληρωμένο μοντέλο σε παγκόσμια κλίμακα.

Ωστόσο ένα από τα βασικά συστατικά της επιτυχίας της ήταν ότι σε καμία στιγμή της καριέρας της δεν επαναπαύθηκε μόνο στη φυσική ομορφιά της. Αντιθέτως δούλεψε σκληρά και δοκίμασε, ρίσκαρε και τελικά δικαιώθηκε για τις επιλογές της.

φωτογραφία6

Για να διατηρήσει το καλογυμνασμένο και σφριγηλό σώμα της αφιέρωνε πολύ χρόνο κάνοντας τάι-τσι, γιόγκα και αερόβια γυμναστική. Συνδυαστικά όλα τα είδη εκγύμνασης την βοήθησαν να διατηρήσει το θηλυκό σχήμα του σώματός της και να ενδυναμώσει ταυτόχρονα όλες τις μυϊκές της ομάδες.

Όπως η ίδια έχει δηλώσει στο παρελθόν ήταν ιδιαίτερα προσεκτική και με τη διατροφή της, καθώς το διατροφικό της πρόγραμμα περιλάμβανε αποκλειστικά πρωτεΐνες και υδατάνθρακες, ωμές, ακατέργαστες τροφές αλλά και προβιοτικά ροφήματα που κάλυπταν τις ενεργειακές ανάγκες του οργανισμού της κατά την περίοδο του μεγάλου φόρτου εργασίας.

Σήμερα η Ζιζέλ εκτός από τοπ μόντελ είναι και μητέρα και σύζυγος, καθώς έχει παντρευτεί τον Αμερικανό παίκτη του ποδοσφαίρου Τομ Μπρέιντι, με τον οποίο διατηρεί ένα υπέροχο σπίτι στο Λος Άντελες.

Στο κλείσιμο της καριέρας της ως μοντέλο σε επιδείξεις μόδας η οικογένειά της και τα άλλα τρία αδέλφια της βρίσκονταν εκεί για να την θαυμάσουν και να την χειροκροτήσουν ακόμα μια φορά.

 

 

 

 

 

- Διαφήμιση -