- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Την Κυριακή 24 Μαΐου έρχεται η σειρά του Δήμου Αλίμου να φιλοξενήσει το 2ο Attika Run & Fun Grand Prix.

Ο Δήμος Αλίμου σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο «Feel Good Sports Club» διοργανώνει έναν αγώνα δρόμου για μικρούς και μεγάλους, με συμβολικό αντίτιμο συμμετοχής. Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από τους δρομείς που θα συμμετάσχουν, θα διατεθούν για την οικονομική στήριξη του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Οι παραλιακοί Δήμοι – Πειραιάς, Γλυφάδα, Παλαιό Φάληρο, Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη και Άλιμος– συμμετέχουν σε αυτή τη διοργάνωση προτρέποντας τους δημότες τους να γνωρίσουν τα ευεργετικά οφέλη του τρεξίματος στο σώμα και το πνεύμα τους. Ο αγώνας δρόμου προσφέρεται μάλιστα ως η κατάλληλη αφορμή για άθληση, κοινωνικοποίηση και διασκέδαση.

Αγώνας RUNNING στον Άλιμο στις 24.05.2015

Η συγκεκριμένη διοργάνωση ξεχωρίζει από τις αντίστοιχες της κατηγορίας της, καθώς διεξάγεται μια σειρά αγώνων Running 10χλμ και 5χλμ και μια ειδική διαδρομή 1χλμ για τα παιδιά. Στο τέλος θα υπάρξει συγκεντρωτική τελική βαθμολογία –ατομική και ομαδική – για την τελική κατάταξη στο Grand Prix.

Ο Δήμος Αλίμου καλεί λοιπόν όλους τους πολίτες να φορέσουν τα αθλητικά τους και το χαμόγελό τους και να τρέξουν για τον κοινό καλό σκοπό.

- Διαφήμιση -