- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Πρόγραμμα με επίκεντρο τον άνθρωπο και την καλλιέργεια του πνεύματος και της ψυχής του με τίτλο «Η ζωή είναι ωραία» εγκαινιάζει ο Δήμος Αλίμου.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ποικίλες δραστηριότητες, οι οποίες θα άπτονται του Πολιτισμού, της Τέχνης και της Ψυχαγωγίας.

Μεταξύ άλλων οι δημότες του δήμου Αλίμου θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν θεατρικές παραστάσεις και μουσικές συναυλίες, να συμμετάσχουν σε εκπαιδευτικές εκδρομές σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία, να λάβουν μέρος σε φιλανθρωπικές δράσεις και επιμορφωτικά σεμινάρια που οργανώνονται από τον δήμο και τέλος να γνωρίσουν τη φύση κάνοντας οργανωμένες εξορμήσεις.

zwh

Βασικός στόχος του προγράμματος είναι να αποφορτίσει του δημότες από το άγχος και τα προβλήματα της επίπονης καθημερινότητας, δίνοντάς τους την ευκαιρία να ασχοληθούν με την Τέχνη και το Φυσικό Περιβάλλον. Επιπλέον μέσα από την κατάκτηση νέων γνώσεων και εμπειριών οι συμμετέχοντες θα φτάσουν ένα βήμα πιο κοντά στην χαρά και την πνευματική ευεξία. 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να επικοινωνήσουν με τους υπεύθυνους του προγράμματος στο τηλέφωνο: 213- 2008043. Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας είναι οι εξής: Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 11:00 π.μ. έως 13:00 μ.μ.

- Διαφήμιση -