- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Στο φιλόξενο πάρκο Ναυαρίνου γιορτάζει φέτος την Πρωτομαγιά με ένα άκρως εορταστικό πρόγραμμα  ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Ηλιούπολης «Γρηγόρης Γρηγορίου».

Ο Δήμος Ηλιούπολης καλεί όλους τους πολίτες να γιορτάσουν τον ερχομό του πιο όμορφου μήνα της άνοιξης φτιάχνοντας πολύχρωμα στεφάνια, μυρίζοντας τα ανθισμένα λουλούδια και κάνοντας βόλτα στην ανθισμένη φύση.

Για τους μικρούς φίλους στην εκδήλωση θα υπάρχει η παραμυθού, η οποία θα διηγείται μαγιάτικα παραμύθια με τη συνοδεία μουσικών οργάνων –τύμπανο, ντέφι, πιατίνια – ενώ επίσης θα εμψυχώνει μουσικά και θεατρικά παιχνίδια.

protomagia

Τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες θα περιμένει επίσης ένα επιδαπέδιο σκάκι, στο οποίο μπορούν να παίξουν δοκιμάζοντας τις ικανότητές τους. Εκεί όμως θα βρίσκεται και ένας βραβευμένος σκακίστας, έτοιμος να βοηθήσει τους αρχάριους παίκτες και να μυήσει τα παιδιά στα μυστικά του παιχνιδιού.

Η Υπηρεσία Περιβάλλοντος του Δήμου έχει μεριμνήσει να μοιράσει σε όλους τους επισκέπτες εποχιακά λουλούδια και στεφάνια για να στολίσουν τα μπαλκόνια τους. Την γιορτή της Πρωτομαγιάς, η οποία θα ξεκινήσει από τις 10:30 πμ έως και τις 13.30 μμ θα «ντύσει» μουσικά με τις επιλογές του ένας έμπειρος dj.

 

 

 

 

- Διαφήμιση -