- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Τα προεδρεία όλων των μαθητικών συμβουλίων των Γυμνασίων και Λυκείων της Γλυφάδας κάλεσε η δημοτική αρχή της πόλης, για μια εις βάθος συζήτηση για όλα τα προβλήματα της σχολικής και μαθητικής κοινότητας. Σε μία προσομοίωση ουσιαστικά συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου, οι εκπρόσωποι των μαθητών πήραν το λόγο και ακολούθησε μια πολύωρη και ζωηρή συζήτηση με τον Δήμαρχο Γλυφάδας, Γιώργο Παπανικολάου.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Γλυφάδας, με τη συμμετοχή του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Στρατή Παναγάκου και της Αντιδημάρχου Παιδείας, Άννας Καυκά.

anakr
Οι μαθητές εξέθεσαν τα προβλήματα του κάθε σχολείου, όπως και τις απόψεις τους για τα θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία. Ο κ. Παπανικολάου τους ενημέρωσε για την αρμοδιότητα της δημοτικής αρχής επί θεμάτων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (συντήρηση και λειτουργία σχολείων) και διαβεβαίωσε τους μαθητές ότι η Παιδεία συνιστά απόλυτη προτεραιότητα για τη δημοτική αρχή. Δεσμεύθηκε ότι θα γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια για να καλυφθούν όλες οι ανάγκες των σχολείων και των μαθητών.
Η συνάντηση με τα προεδρεία των μαθητικών συμβουλίων θα αποκτήσει τακτικό χαρακτήρα και θα πραγματοποιείται δύο φορές ετησίως. Η δημόσια διαβούλευση στο Δήμο Γλυφάδας, για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους δημότες, θα συνεχιστεί και με άλλες, ποικίλες πρωτοβουλίες της δημοτικής αρχής.

- Διαφήμιση -