- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 4 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 4 Λεπτά

«Αισθάνομαι ευλογημένος που είμαι εδώ σήμερα και μιλάω γι’ αυτό το σπουδαίο γεγονός», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σάκης Ρουβάς στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε με αφορμή τη μεγάλη συναυλία «90 χρόνια Μίκης Θεοδωράκης, Άξιον Εστί» την οποία διοργανώνει ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης.

Το Σάββατο 2 Μαΐου στις 21:00 το βράδυ στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης θα πραγματοποιηθεί η μουσική εκδήλωση στο πλαίσιο του εορτασμού της εργατικής Πρωτομαγιάς με ελεύθερη είσοδο.

sakis1

Η συναυλία, η οποία θα είναι πανελλαδικής εμβέλειας, θα θέσει την πόλη της Νέας Σμύρνης στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Τα αξιόλογα, μοναδικά τραγούδια του μεγάλου δημιουργού Μίκη Θεοδωράκη θα ντύσουν τη μουσική βραδιά, ενώ ο διευθυντής της ορχήστρας Θεόδωρος Ορφανίδης, ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος ως αφηγητής, ο βαρύτονος Κώστας Ραφαηλίδης ως ψάλτης καθώς και ο Σάκης Ρουβάς ως ερμηνευτής θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό επί σκηνής.

 

Ο δήμαρχος Νέας Σμύρνης υπογράμμισε από την πλευρά του ότι οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς αποτελούν πλέον θεσμό για την πόλη. «Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο επιλέξαμε τον Μίκη Θεοδωράκη για να τιμήσουμε τα 90 χρόνια από τη γέννησή του». Ο Σάκης Ρουβάς, ένας καλλιτέχνης με ήθος και ικανότητες είναι ο κατάλληλος για να φέρει εις πέρας αυτό το δύσκολο έργο, συμπλήρωσε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος στις δηλώσεις του.

mikis5

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σάκης Ρουβάς θα τραγουδήσει εμβληματικά τραγούδια από το έργο του Μίκη Θεοδωράκη όπως: «Με το λύχνο του Άστρου», «Της δικαιοσύνης Ήλιε Νοητέ», «Ένα το χελιδόνι» και «Της Αγάπης Αίματα».

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης καλεί όλους τους πολίτες να γιορτάσουν την Πρωτομαγιά σε μια ξεχωριστή εκδήλωση.

 

- Διαφήμιση -