Χρόνος Ανάγνωσης: 4 Λεπτά

Η φήμη τους έχει εξαπλωθεί σταδιακά σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας, και φυσικά στην Παραλιακή , σε όλη την Αττική Ακτή . Ο λόγος γίνεται φυσικά για τα «Nanou Donuts» τα οποία μετρούν ήδη τρία χρόνια λειτουργίας στο χώρο της λεγόμενης «μικρής» εστίασης.

Η συνταγή της επιτυχίας είναι απλή: καλή ποιότητα σε χαμηλές τιμές. Ο δημιουργός του φαινομένου «Nanou» είναι ο Γιάννης Νανούρης, ο οποίος για 33 χρόνια παρασκεύαζε ντόνατς στην Απείρανθο της Νάξου με τις καλύτερες πρώτες ύλες. Θέλοντας να δώσει εργασία σε κοντινούς συγγενείς και φίλους πρότεινε το άνοιγμα ενός μαγαζιού που θα πουλά μόνο το συγκεκριμένο προϊόν. Και η ιδέα πέτυχε!

nanou2

Σήμερα υπάρχουν περισσότερα από 120 «Nanou Donuts» ενώ μόνο στην παραλιακή Αττική όλοι οι Νότιοι και οι Νότιες βρίσκουν τους αγαπημένους «γλυκούς πειρασμούς» σε περισσότερα από 15 σημεία. Σε Καλλιθέα, Παλαιό Φάληρο, Γλυφάδα, Άλιμο, Βάρη, Νέα Σμύρνη τα μικρά μαγαζιά των «Nanou»  ανοίγουν τις πόρτες τους κάθε απόγευμα 7:00 έως 9:30 για να εξυπηρετήσουν τους λάτρεις των ντόνατς. Η αναμονή πολλές φορές είναι μεγάλη αλλά πραγματικά αξίζει τον κόπο.

Η σαγηνευτική μυρωδιά της σοκολάτας και του μπισκότου που «ξεγλιστράει» από το μαγαζί, προϊδεάζει τον επισκέπτη για την πανδαισία γεύσεων και αρωμάτων που ακολουθεί στο εσωτερικό. Η ποικιλία είναι τόσο μεγάλη που μπορεί να σας παρασύρει να κάνετε ατασθαλίες, δοκιμάζοντας όλες τις γεύσεις, και τις γλυκές και τις αλμυρές. Τα πιροσκί, τα αλμυρά ντόνατς που προσφέρει το μαγαζί είναι η ιδανική επιλογή για εκείνους που προτιμούν το αλμυρό σνακ.

nanou5

Για εσάς που αγαπάτε την σοκολάτα υπάρχουν τα ντόνατς με κρέμα και επικάλυψη σοκολάτας και μπισκότου που ικανοποιούν γευστικά ακόμα και του πιο απαιτητικούς «ουρανίσκους». Εναλλακτικά μπορείτε να δοκιμάσετε εκείνα με την κρέμα λευκής σοκολάτας, με κανέλα και με λεμόνι. Όλα είναι φρέσκα, χορταστικά και κυρίως κοστίζουν ελάχιστα.

Τα «Nanou Donuts» κατέρριψαν το μύθο που θέλει τέτοιες προτάσεις να αποτελούν μόδα που «ξεθωριάζει» γρήγορα. Ακόμα και σήμερα, τα ντόνατς των «Nanou» αποτελούν το αγαπημένο γλυκό όλων των Ελλήνων.

nanou