- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Αλλάζει όψη, προς το καλύτερο απ΄ότι φαίνεται για την ώρα , η κεντρική πλατεία της Βούλας, η Πλατεία Ιμίων , που απέχει μια ανάσα μόλις από την θάλασσα . Τα έργα ανάπλασης που συνόδευσαν την υπογειοποίηση των καλωδίων και των κολώνων της ΔΕΗ, βελτίωσαν αισθητά την εικόνα της πολυσύχναστης Πλατείας Ιμίων , όπου «κτυπά η καρδιά» του εμπορικού κέντρου της Βούλας , αν και η ριζική ανάπλαση/ αναμόρφωση της Πλατείας από τον Δήμο έχει προγραμματιστεί τουλάχιστον μετά από ένα χρόνο.

plao4

 

plao5
Η αλήθεια είναι πως μόλις άρχισαν τα έργα , υπήρξαν προβληματισμοί και παράπονα , ότι οι εργασίες θα τραβήξουν σε μάκρος και θα ταλαιπωρηθεί ο κόσμος , πως θα δημιουργηθούν προβλήματα με τα καταστήματα κ.α , ωστόσο όπως φαίνεται όλα κύλησαν ήρεμα και ομαλά και η Πλατεία Ιμίων , αναμορφώθηκε και άλλαξε προς το καλύτερο , χωρίς μεγάλο οικονομικό κόστος .

plao8

 

plao16

 
Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Δημοσθένης Βαμβασάκης «έτρεξε» , με εντολή του Δήμαρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλου, το έργο της Πλατείας Ιμίων το οποίο ολοκληρώνεται πλήρως τις αμέσως επόμενες μέρες .

 

plao10

 

plao11

plao6

plao15

 

plao13

plao17

- Διαφήμιση -