- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Τουρνουά μπάσκετ 3 on 3 διοργανώνει ο Δήμος Γλυφάδας, σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (ΠΣΑΚ) και την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ). Το «3 on 3 Streetball – Τάπα στη βία και στον ρατσισμό», που τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, θα διεξαχθεί στις 20 και 21 Ιουνίου 2015, στο χώρο του πάρκινγκ έναντι του νέου δημαρχείου Γλυφάδας (οδοί Άλσους και Ζέρβα).

Μετά την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης και πριν από την έναρξη της προετοιμασίας για το Ευρωμπάσκετ, τα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ Πρίντεζης, Γιάνκοβιτς, Πέτγουεϊ, Μαυροκεφαλίδης, Μάντζαρης και άλλοι, θα παίξουν με μικρά παιδιά και θα μοιράσουν αυτόγραφα. Παράλληλα, οι φίλοι της πορτοκαλί θεάς, θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν χρήσιμες συμβουλές από καταξιωμένους προπονητές.

Παράλληλα με το τουρνουά, θα διεξαχθούν διαγωνισμοί, αλλά και διάφορα happenings. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν όλες τις πληροφορίες, τους κανόνες του παιχνιδιού, τις κατηγορίες των αγωνιζομένων και τα events τα οποία θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκειά τους στην ιστοσελίδα http://www.psak.gr/index.php?forms
Η συμμετοχή είναι δωρεάν! Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή, 19 Ιουνίου, στις 5 μ.μ.
Για έντυπη εγγραφή, τα σημεία δηλώσεων συμμετοχών είναι τα ακόλουθα:
Κλειστό Γυμναστήριο «Μάκης Λιούγκας», Φοίβης 14, Γλυφάδα (2108947034)
ΠΣΑΚ, Κηφισίας 37, Μαρούσι (2108237142)
ΕΣΚΑΝΑ, ΣΕΦ, Νέο Φάληρο (2104825981-2)

- Διαφήμιση -