- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Η «Ειρηνοδρομία 2015», η οποία διοργανώθηκε στον Δήμο Αγίου Δημητρίου την περασμένη Κυριακή, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς πλήθος δημοτών έδωσε το παρόν. Μάλιστα με βάση τα στατιστικά στοιχεία συνολικά συμμετείχαν 1.297 πολίτες.

Οι συγκεκριμένοι αγώνες δρόμου περιλάμβαναν διαδρομές σχεδιασμένες για όλους τους πολίτες, είτε ήταν αρχάριοι είτε ασχολούνταν ενεργά με τον αθλητισμό. Η διαδρομή των 5χλμ συγκέντρωσε συνολικά 423 συμμετοχές ενώ η διαδρομή των 2,5 χλμ 607 συμμετοχές. Ακόμα και η παιδική διαδρομή προσέλκυσε 200 συμμετέχοντες ενώ η διαδρομή του 1χλμ είχε την μικρότερη απήχηση.

Η δήμαρχος Αγίου Δημητρίου, Μαρία Ανδρούτσου δεν παρέλειψε να κάνει ευχαριστήριες δηλώσεις προς όλους τους θεσμικούς, κρατικούς και τοπικούς εθελοντικούς φορείς που συνεργάστηκαν για να εξασφαλίσουν την επιτυχημένη διεξαγωγή της «Ειρηνοδρομίας 2015».

eirhnodromia2

Εκτός των άλλων ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους αθλητές και τους δρομείς που έλαβαν μέρος στην αγωνιστική διαδρομή, στηρίζοντας τη δράση του δήμου τους. Ακόμα η κα Ανδρούτσου ευχαρίστησε την Τροχαία Ελληνικού, την Περιφέρεια Αττικής, τον ΣΕΓΑΣ και το προσωπικό του Δήμου για την υποστήριξη που παρείχαν στη διοργάνωση.

Με τη σειρά του ο πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (ΟΠΑΠ) Σπήλιος Διαβολίτσης, ευχαρίστησε τους χορηγούς και τους εθελοντές της διοργάνωσης για τη σημαντική παρουσία και συνδρομή τους, καθώς και τους κριτές του ΣΕΓΑΣ και το αθλητικό σωματείο ΟΦΚΑ Οδυσσέας.

Τέλος, ο κ. Διαβολίτσης εξέφρασε τις ευχαριστίες του στον Σύλλογο Εξαιρετικά Διακριθέντων Αθλητών για την τιμητική συμμετοχή του με τα μέλη του, τον παγκόσμιο πρωταθλητή στίβου Περικλή Ιακωβάκη για την παρουσία του, το προσωπικό του ΟΠΑΠ και τέλος όλους του γνωστούς αθλητές που λάμπρυναν με τη συμμετοχή τους την “Ειρηνοδρομία 2015”.

agwnes

- Διαφήμιση -