- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Τα κορίτσια του ΝΟΒ Βουλιαγμένης επέδειξαν σθένος και δύναμη ψυχής κατορθώνοντας να νικήσουν έναν από τους πιο κρίσιμους αγώνες των φετινών τελικών του final four της υδατοσφαίρισης.

Η συλλογική δουλειά, η επιθυμία για τη νίκη και το ομαδικό πνεύμα, ήταν όλα όσα χρειάστηκαν οι παίκτριες του ΝΟΒ για να νικήσουν την ομάδα του Ολυμπιακού μέσα στον Πειραιά με τελικό σκορ 9-10.

Το παιχνίδι κατάφερε να κρατήσει την αγωνία των θεατών στο μέγιστο, καθώς είχε συνεχείς ανατροπές, φοβερές μονομαχίες σώμα με σώμα, κόντρες και καταπληκτικές φάσεις και από τις δύο ομάδες που πάλεψαν σκληρά για τη νίκη.

Ωστόσο, ο δύσκολος αγώνας των κοριτσιών της υδατοσφαίρισης κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Τα κορίτσια του ΝΟΒ τελικά είχαν το πάνω χέρι καθώς με τα ψυχικά τους αποθέματα κατόρθωσαν να μετατρέψουν το σκορ 4-1 σε σερί 5-0, περνώντας τελικά μπροστά στο σκορ.

Το επόμενο παιχνίδι που είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη και θα λάβει χώρα στον Λαιμό Βουλιαγμένης, θεωρείται επίσης κρίσιμο. Οι «πολεμίστριες» του ΝΟΒ έχουν στόχο την ισοφάριση και το 2-2 στη σειρά αγώνων έτσι ώστε να φτάσουν στον τελευταίο αγώνα και να διεκδικήσουν το τρόπαιο.

- Διαφήμιση -