- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Πλήθος εκδηλώσεων και εκθέσεων, που θα είναι ανοιχτές για όλους τους πολίτες, διοργανώνονται με αφορμή τον εορτασμό της «Ευρωπαϊκής Ημέρας Θάλασσας 2015» στον Πειραιά.

Δύο από τις σημαντικότερες εκθέσεις που περιλαμβάνονται στο πλαίσιο του εορτασμού της «Ευρωπαϊκής Ημέρας Θάλασσας» είναι η έκθεση φωτογραφίας του φωτογράφου κ. Δημήτρη Ελεφαντή με τίτλο «Μορφές και Ύδωρ» αλλά και η Έκθεση Μικροναυπηγικής του ναυπηγού Σπύρου Στρομπούλα.

Η έκθεση «Μορφή και Ύδωρ», από την γκαλερί Φλωράκη, θα εγκαινιαστεί την ερχόμενη Δευτέρα 25 Μαΐου και ώρα 20:00 στον χώρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Πειραιά και θα διαρκέσει έως και τις 30 Μαΐου.

ekthesi2

Την ίδια ημέρα θα εγκαινιαστεί και η έκθεση Μικροναυπηγικής από τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας Υποδομών Ναυτιλίας και Τουρισμού, Θοδωρή Δρίτσα στις 18:00 στην Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά. Ο δημιουργός της έκθεσης επιχειρεί μέσα από τα έργα του να αποκαλύψει στο ευρύ κοινό τα ιστορικά και εμπορικά πλοία της περιόδου 1900- 1960, τα ναυπηγεία, τα καρνάγια και τους ντόκους, αναβιώνοντας σημαντικά κομμάτια της ιστορίας του Πειραιά, του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας.

- Διαφήμιση -