- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Το Σάββατο 23 Μαΐου και ώρα 11:00 μμ το Πολιτιστικό Κέντρο Φλοίσβου φιλοξενεί τη μουσικοθεατρική παράσταση «Ο κύκλος του νερού».

Ο Δήμος Π. Φαλήρου, η Ριζοσπαστική Αριστερή Κίνηση Π. Φαλήρου και τα  παιδιά του Κέντρου Βιωματικής Μουσικής, Κίνησης & Λόγου ΜΑΡΙΖΑ ΚΩΧ προσκαλούν όλους του δημότες να δώσουν το παρόν και να συμμετάσχουν στα δρώμενα είτε τραγουδώντας είτε αναγγέλλοντας παροιμίες που υπογραμμίζουν την αξία του νερού για τις ζωές μας.

Τα τραγούδια της παράστασης είναι γραμμένα από την μεγάλη δημιουργό, Μαρίζα Κωχ, η οποία σε συνεργασία με τους μουσικοπαιδαγωγούς και τους μουσικούς του κέντρου μύησαν τα παιδιά στο θέμα του νερού ως ένα από τα πολυτιμότερα αγαθά του ανθρώπου. Η παράσταση θα περιλαμβάνει επίσης και παραδοσιακά τραγούδια, τα οποία θα συνοδεύονται με θεατρικές κινήσεις από τα παιδιά που συμμετέχουν στην παράσταση.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου που είχε πραγματοποιηθεί στην Αθήνα πριν από δύο χρόνια υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου CORNELL της Νέας Υόρκης, το  Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Ίδρυμα Ευγενίδου για το μείζον ζήτημα του νερού είχε παρουσιαστεί ξανά η συγκεκριμένη παράσταση.

 

 

- Διαφήμιση -