- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Μια εκδήλωση αφιερωμένη στην παρουσίαση του παιδικού βιβλίου «Ένας Μικρούλης Μεγάλος Ολυμπιονίκης» θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη 12 Μαΐου στη Θεατρική Σκηνή του Δήμου Αλίμου «Κάρολος Κουν» στις 10:30 πμ.

Η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας του Δήμου Αλίμου και το Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας προσκαλούν όλους τους πολίτες να δώσουν το παρόν στην εκδήλωση. Η εκπαιδευτικός Σγουρή Β. Γεωργιάδη θα παρουσιάσει ενώπιον των μαθητών των Δημοτικών Σχολείων της περιοχής και του κοινού το έργο της δίνοντας μια σύντομη ομιλία.

olympionikis2

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν και σημαντικές προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού όπως οι Ολυμπιονίκες: Μαρία Καραγιαννοπούλου (τζούντο), Βούλα Ζυγούρη (πάλη), Περικλής Ιακωβάκης (στίβος), Λούδης Κώστας (πόλο), Πετρούνιας Λευτέρης (ενόργανη), Μηλούση Βασιλική (ενόργανη), Καρετζόπουλος Λουκάς (κολύμβηση) και αθλήτριες της Εθνικής συγχρονισμένης κολύμβησης.

Ο κος Ιωάννης Μαριόλης ως Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας θα προλογίσει την εκδήλωση ενώ επίσης ένα σύντομο χαιρετισμό στο κοινό θα απευθύνουν ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης και ο Διευθυντής του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας, Δρ. Κωνσταντίνος Φίλης.

 

 

- Διαφήμιση -