- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Τριακόσιοι σύνεδροι και εκπρόσωποι από όλα τα λιμάνια της Ευρώπης, διακεκριμένες προσωπικότητες της Ευρωπαϊκής Λιμενικής Αγοράς, ευρωβουλευτές, κορυφαία στελέχη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, εκπρόσωποι του ΟΗΕ, Πανεπιστημίων και Φορέων της παγκόσμιας ναυτιλιακής βιομηχανίας, θα συμμετάσχουν στο 12ο Συνέδριο της ESPO (Οργανισμού Λιμένων Ευρώπης).

Πριν από το Συνέδριο, που διοργανώνεται για πρώτη φορά στη χώρα μας  από τον ΟΛΠ Α.Ε. και την ESPO, και ανοίγει τις πύλες του την Πέμπτη 21 Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί η Ετήσια Γενική Συνέλευση της ESPO, με εκπρόσωπο της χώρα μας την Ένωση Λιμένων Ελλάδας και τα λιμάνια της.

Το Συνέδριο θα διαρκέσει δύο ημέρες, θέμα του είναι το “Χωρίς λιμάνια δεν έχουμε ενέργεια”, “Χωρίς ενέργεια δεν έχουμε λιμάνια”, και αποτελείται από 4 ενότητες.

Εκ μέρους της κυβέρνησης θα χαιρετίσει ο Αναπληρωτής Υπουργός Ναυτιλίας Θεόδωρος Δρίτσας, ενώ εισαγωγικές ομιλίες θα πραγματοποιήσουν ο Πρόεδρος της ΕSPO Santiago GarciaMila, ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης και ο Πρόεδρος της Ένωσης Λιμένων Ελλάδας και Πρόεδρος του ΟΛΠ Α.Ε. Γιώργος Ανωμερίτης

O ΟΛΠ Α.Ε. θα υποδεχτεί τους συνέδρους στα Κεντρικά του Γραφεία στον Πειραιά παράλληλα με την περιήγηση τους στις εγκαταστάσεις του λιμανιού του.

Το Συνέδριο της ESPO θεωρείται ένα από τα πλέον σημαντικά στη χώρα μας.

- Διαφήμιση -