- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 4 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 4 Λεπτά

Ένα «σπίτι» δίπλα στη θάλασσα που έχει καταπληκτική θέα και υπέροχους “ζεστούς” χώρους περιμένει να φιλοξενήσει τους καλοκαιρινούς επισκέπτες όλης της παραλιακής Αττικής αλλά και των υπόλοιπων προαστίων.

Φυσικά, το πιο καλοκαιρινό σπίτι της Αθηναϊκής Ριβιέρας δεν είναι άλλο από το Balux Café The House Project (Λ. Ποσειδώνος 58, Αστέρας Γλυφάδας), το οποίο είναι φτιαγμένο για να εκπληρώνει όλες τις απαιτήσεις και τις επιθυμίες των θαμώνων του.

Για στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης απολαύσετε τον καφέ σας ανάμεσα στα δεκάδες βιβλία που υπάρχουν στον χώρο της βιβλιοθήκης. Οι μικροί επισκέπτες μπορούν επίσης να περάσουν ξέγνοιαστες ώρες στο ειδικά διαμορφωμένο playroom, παρέα με δεκάδες παιχνίδια, ενώ οι γονείς θα απολαμβάνουν τη σαγηνευτική θέα στην καταγάλανη θάλασσα. Φυσικά το συγκεκριμένο «σπίτι» διαθέτει και πολλές άλλες αναπαυτικές γωνίες όπως το εστιατόριο και το shusi bar.

Balux Café The House Project 2

Εκείνος όμως ο χώρος που κλέβει την παράσταση είναι η εξωτερική «αυλή» του, η οποία περιτριγυρίζεται από τη θαλασσινή αύρα και το ονειρικό τοπίο που απλώνεται μπροστά στα μάτια του επισκέπτη. Η διακόσμηση είναι καλοκαιρινή και αέρινη και σε συνδυασμό με το υπόλοιπο περιβάλλον δημιουργεί την αίσθηση ότι βρίσκεστε σε  ένα νησί, μακριά από τα προβλήματα της καθημερινής ζωής.

Η ατμόσφαιρα είναι η ιδανική για να απολαύσετε τα πρωτότυπα κοκτέιλ όπως το «παθιασμένο» «Spring Power» ή το all time classic «Cosmopolitan» που υπόσχονται να σας προκαλέσουν μια ευχάριστη καλοκαιρινή ζάλη.

Balux Café The House Project 3

Φυσικά σε ένα τέτοιο φιλόξενο «σπίτι» δεν θα μείνετε ποτέ νηστικοί καθώς ο πλούσιος κατάλογος διαθέτει γαστρονομικές προτάσεις για όλα τα γούστα. Το σπιτικό πικάντικο κεμπάπ, τα λαχταριστά μπέργκερ και τα ζυμαρικά με πρωτότυπους συνδυασμούς γεύσεων θα ευχαριστήσουν απόλυτα τον ουρανίσκο σας. Και αν «ξυπνήσει» και η επιθυμία σας για γλυκό μην διστάσετε σε καμία περίπτωση να δοκιμάσετε το σπιτικό μπανόφι και τα σιροπιαστά γλυκά του μαγαζιού.

Γενικά, το Balux Café The House Project υπόσχεται να αποτελέσει το δεύτερο σπίτι σας, εκείνο που σας προσφέρει ηρεμία και ξεκούραση πλάι στη θάλασσα.

Balux Café The House Project 1

- Διαφήμιση -