- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 4 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 4 Λεπτά

Η θερμοκρασία ανεβαίνει και η επιθυμία για ένα δροσερό κοκτέιλ, με παρέα στο μπαλκόνι ή στον κήπο του σπιτιού γίνεται πλέον ανάγκη.

Επειδή όμως το καλό κοκτέιλ έχει και τα «μυστικά» της επιτυχίας του, τι θα λέγατε να σας το ετοιμάσουν οι μετρ του είδους, σε ένα χώρο που είναι άνετος, πολύχρωμος και φιλόξενος, όπως ο κήπος του σπιτιού σας;

Στην πολυσύχναστη οδό Ζησιμοπούλου στη Γλυφάδα, στην υποδοχή του Cocktail Bar «Speak Easy», θα συναντήσετε ζεστά χαμόγελα από τους ανθρώπους του μαγαζιού και ένα πολύχρωμο ποδήλατο που διεγείρει την περιέργειά σας για το τι κρύβεται πιο μέσα.

xwros

Στο επόμενο βήμα ένας κόσμος γεμάτος χρώματα, λουλούδια και τραπεζάκια-ροτόντες ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια σας.

Μια πραγματική αυλή, με μαξιλάρες, γλάστρες, γλαστράκια και ξύλινους πάγκους συνθέτουν το απόλυτο σκηνικό για να απολαύσετε δροσερά και πρωτότυπα κοκτέιλ από τους έμπειρους μπαρίστες.

Τίποτα δεν θυμίζει τον μουντό και άχρωμο χειμώνα που πέρασε. Τα χρώματα που πλημμυρίζουν το μαγαζί καλωσορίζουν τον ερχομό του καλοκαιριού και «ανοίγουν» το μάτι του επισκέπτη. Το ξύλινο στοιχείο που προστίθεται με την μπάρα, τους πάγκους και την οροφή δημιουργεί ένα μοντέρνο και επιτηδευμένο στυλ.

speak easy2

Μετρώντας μόλις ένα χρόνο «ζωής» το «Speak Easy» έχει κατορθώσει να χτίσει ήδη τη φήμη του ως ένα από τα καλύτερα cocktail bars της παραλιακής. Μια δοκιμή στα κοκτέιλ «δυναμίτες» θα σας πείσει.

Αργά το βράδυ το πάρτι μεταφέρεται στον εσωτερικό χώρο του μαγαζιού, όπου διοργανώνονται θεματικές βραδιές με ξένη ή ελληνική μουσική και το γλέντι κρατάει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Πάντως ακόμα και αν περνάτε τυχαία το απόγευμα έξω από το μαγαζί κάντε μία στάση για να πιείτε μια παγωμένη σπιτική λεμονάδα ή έναν κρύο καφέ στην υπέροχη, καταπράσινη δροσερή αυλή του «Speak Easy».

lemonada

- Διαφήμιση -