- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 4 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 4 Λεπτά

Στα καταγάλανα νερά του Σαρωνικού θα ανοίξουν τα πανιά τους δεκάδες ιστιοπλοϊκά τύπου optimist και θα σαλπάρουν περίπου 300 παιδιά, στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Κυπέλλου Optimist 11χρόνων».
Συγκεκριμένα η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία σεσυνεργασία με τον Δήμο Σαρωνικού διοργανώνουν το Πανελλήνιο Κύπελλο Optimist 11χρονων «ΡΕΣΤΕΙΑ2015», με την υποστήριξη του Ναυτικού Ομίλου Παλαιάς Φώκαιας «ΟΠΥΘΕΑΣ», Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Παλαιάς Φώκαιας & Αναβύσσου και του Ναυτικού Ομίλου Λαγονησίου. Από την Τετάρτη17 Ιουνίου έως και το Σάββατο 20 Ιουνίου 2015 οι μικροί ιστιοπλόοι θα διαγωνιστούν στο αγαπημένο τους άθλημα την ιστιοπλοΐα, και συγκεκριμένα στην κατηγορία optimist, το οποίο θα λάβει χώρα στον κόλπο της Παλαιάς Φώκαιας και στην Ανάβυσσο.

 

optim

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη διοργάνωση optimist στην οποία θα συμμετέχουν περισσότεροι από 300 ιστιοπλόοι, μέλη των ναυτικών ομίλων από όλη την Ελλάδα. Οι αθλητές και οι συνοδοί τους θα φιλοξενηθούν στον Δήμο Σαρωνικού για τέσσερεις ημέρες προσφέροντας μοναδικό θέαμα, τόσο στους φίλους του αθλήματος αλλά και στους θεατές και τους επισκέπτες.

Τα καταγάλανα νερά του Σαρωνικού και το ειδυλλιακό τοπίο της περιοχής θα αποτελέσουν το μοναδικό υδάτινο σκηνικό των αγώνων για τη μεγάλη γιορτή της ιστιοπλοΐας. Η διοργάνωση συγκεντρώνει κάθε χρόνο πλήθος θεατών καθώς πρόκειται για μια από τις ομορφότερες εμπειρίες για μικρούς και μεγάλους.

 

opt
Από την Τετάρτη 17 Ιουνίου έως και το Σάββατο 20 Ιουνίου 2015, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τους μικρούς ιστιοπλόους αλλά και να γνωρίσουμε το άθλημα της ιστιοπλοΐας. Τη διοργάνωση θα πλαισιώσει συναυλία με την Ορχήστρα Νέων Παλαιάς Φώκαιας, σε ρυθμούς jazz, rock& blues αλλά και θα προβληθεί η ταινία «Τα παιδιά του Ανέμου», σε σκηνοθεσία Παύλου Τριποδάκι, το Σάββατο 20 Ιουνίου στο ανοιχτό Θέατρο του λιμένα Παλαιάς Φώκαιας.

 

optim3

- Διαφήμιση -