- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Μια όμορφη «ανοιξιάτικη» νότα δίνουν τα λουλούδια του δημοτικού φυτωρίου του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης  που έχουν τοποθετηθεί σε διάφορα σημεία της πόλης.

Η δημιουργία του φυτωρίου ήταν ένας από τους πρωταρχικούς στόχους της νέας δημοτικής αρχής με επικεφαλής τον κ. Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, αφού και ως αντιπολίτευση ο νυν δήμαρχος είχε ασκήσει έντονη κριτική στην προηγούμενη διοίκηση για τις υπέρογκες δαπάνες που διέθετε ο δήμος για φυτοτεχνικές εργασίες.

DSC_0019

Το σύγχρονο δημοτικό φυτώριο είναι το αποτέλεσμα της σκληρής εργασίας και της προσπάθειας του αντιδημάρχου Δημοσθένη Βαμβασάκη, της προϊσταμένης του τμήματος πρασίνου και γεωπόνου Ανέττας Ρούσσου αλλά και όλων των εργαζομένων της υπηρεσίας πρασίνου του δήμου.

IMG_20150416_150655

Όπως τόνισε και ο ίδιος ο δήμαρχος η δημιουργία του δημοτικού φυτωρίου εξοικονομεί ένα μεγάλο ποσό που ξοδευόταν τα προηγούμενα χρόνια σε εξωτερικούς προμηθευτές για την αγορά λουλουδιών. Ενδεικτικά η δημοτική αρχή σημειώνει ότι με το προηγούμενο καθεστώς ο δήμος πλήρωνε ετησίως 150.000 ευρώ καθώς το κάθε γλαστράκι κόστιζε από 1,85 ευρώ έως 2,35 ευρώ ενώ τώρα κοστίζει μόνο 0,10 ευρώ.

IMG_20150522_121032

 

- Διαφήμιση -