- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 4 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 4 Λεπτά

Ο 1ος μαθητικός διαγωνισμός φωτογραφίας που διοργάνωσε η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία την περασμένη Τετάρτη 3 Ιουνίου, όταν οι νικητές του διαγωνισμού παρέλαβαν τα βραβεία τους.

Η κατάμεστη αίθουσα της Πνευματικής Εστίας πλημμύρισε από δεκάδες μαθητές επίδοξους φωτογράφους που καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό ενώ παραλάμβαναν τους επαίνους τους.

Οι 100 μαθητές που συμμετείχαν στον διαγωνισμό αποτύπωσαν με το φωτογραφικό τους φακό και με τη ξεχωριστή οπτική τους γωνία τις όμορφες γωνιές της πόλης, δημιουργώντας ένα φωτογραφικό αρχείο με περισσότερες από 300 φωτογραφίες, οι οποίες θα είναι αναρτημένες στην αίθουσα της Πνευματικής Εστίας το προσεχές διάστημα.

DSC_0046

Η τελετή ξεκίνησε με τους μαθητές της μουσικής σχολής «Studio Vocalis» οι οποίοι για μια ακόμη φορά ανταποκρίθηκαν αφιλοκερδώς στο κάλεσμά του Δήμου και ενθουσίασαν τον κόσμο που είχε γεμίσει την αίθουσα.

Στη συνέχεια τις βραβεύσεις των συμμετεχόντων στον διαγωνισμό γαστρονομίας ανέλαβαν ο Δήμαρχος , Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, η Αντιδήμαρχος, Νανά Κάραγιαν, ο πρόεδρος της Δημοτική Επιτροπής Παιδείας,  Νίκος Βάσης, ο δημοτικός σύμβουλος, Νίκος Ψαλλίδας, η πρόεδρος της δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής, Μίμα Νικηφοράκη, οι πρόεδροι των τοπικών συμβουλίων, Μαίρη Κανέλλου και Άννα Λεντή και η Βίκυ Αμπελικάκη τοπική σύμβουλος Βούλας. Μάλιστα ο δήμαρχος δηλώνοντας εξαιρετικά ικανοποιημένος και χαρούμενος με το αποτέλεσμα εξέφρασε τη φιλοδοξία τέτοιοι μαθητικοί διαγωνισμοί να γίνουν θεσμός για τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

DSC_0110

Στο τέλος της εκδήλωσης τιμήθηκε η κριτική επιτροπή με πλακέτα που έφερε τις προσωπικές ευχαριστίες του Δημάρχου, για τον πολύτιμο χρόνο που αφιλοκερδώς διέθεσαν στην επιλογή και βράβευση των φωτογραφιών των παιδιών. Την κριτική επιτροπή αποτελούσαν οι Γιάννης Ασημακόπουλος καθηγητής φωτογραφίας, Δημήτρης Τσεβάς εκπαιδευτικός φωτογραφίας και Νέλλα Γκόλαντα γλύπτρια πολεοδομικού τοπίου και επίτιμο μέλος αρχιτεκτόνων τοπίου Ελλάδας. Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε αναλάβει η πρόεδρος της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής Δώρα Τριάντη.

DSC_0137

 

- Διαφήμιση -