- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Μια μεγάλη γιορτή διοργανώνεται σήμερα Πέμπτη 11 Ιουνίου και ώρα 19:00 από τα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά, των οποίων τα μέλη θα παρουσιάσουν το 5ο καλοκαιρινό Φεστιβάλ στο Βεάκειο Θέατρο.

Τα κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά παρέχουν στα άτομα τρίτης ηλικίας πρωτοβάθμια ιατρική περίθαλψη, συμβουλευτική και ψυχοσυναισθηματική στήριξη και οργανωμένη ψυχαγωγία με απώτερο στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής τους.

 

Στη σημερινή καλοκαιρινή γιορτή που διοργανώνουν τα μέλη των 11 Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν ο χορός, το τραγούδι, τα θεατρικά δρώμενα, η ποίηση καθώς και ένα μεγάλο πλήθος ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων.

 

Ο Αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Χρήστος Αγραπίδης τόνισε ότι είναι χρέος της νέας δημοτικής αρχής να στηρίξει όλα τα άτομα τρίτης ηλικίας του Δήμου, αναγνωρίζοντας μάλιστα τις δυσχερείς συνθήκες διαβίωσης κατά τη διάρκεια της κρίσης. «Αναλάβαμε πρωτοβουλίες και αναβαθμίσαμε πολλές από τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας στα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης μας. Συνεχίζουμε την προσπάθεια, θέλοντας να έχουμε δίπλα μας όλη την κοινωνία του Πειραιά», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όλοι οι πολίτες του Δήμου Πειραιά καλούνται λοιπόν να τιμήσουν με την παρουσία τους τη μεγάλη γιορτή των ηλικιωμένων, τη μεγάλη γιορτή της αλληλεγγύης.

 

 

- Διαφήμιση -