- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Κάθε καλοκαίρι ένα τροπικό σκηνικό διαμορφωμένο στα πρότυπα των beach bar της μακρινής Καραϊβικής ξεπροβάλλει στην παραλιακή Αττική εκεί που σκάει το κύμα και οι λουόμενοι συρρέουν μαζικά να δροσιστούν.

Ίσως είναι οι μεγάλοι φοίνικες και τα εξωτικά φυτά, ίσως η ψάθινη κατασκευή και τα γαλανοπράσινα νερά που το «Bolivar» beach- bar είναι τόσο ξεχωριστό και τόσο ονειρικό που δεν μπορεί να συγκριθεί με κανένα άλλο αντίστοιχο καλοκαιρινό στέκι στην παραλιακή. Για να ξεκουραστείτε σε αναπαυτικές ξαπλώστρες και για να κάνετε ξέγνοιαστες βόλτες στην χρυσαφένια άμμο της Αττικής ακτής δεν έχετε παρά να ταξιδέψετε μέχρι την Ακτή του Ήλιου στον Άλιμο.

xaplwstres

 

Ωστόσο το «Bolivar» δεν είναι ένα απλό beach bar που προσφέρει στιγμές χαλάρωσης στους επισκέπτες του. Αργά το απόγευμα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες το ονειρικό τοπίο μακριά από το πολύβουο κέντρο της Αθήνας, μετατρέπεται σε dance floor με τους DJs διεθνούς φήμης να δίνουν το ρυθμό.

Τα πάρτι και τα μεγάλα dance events με φόντο τα κρυστάλλινα νερά της Αττικής συγκεντρώνουν κόσμο από όλες τις γωνιές της πρωτεύουσας δημιουργώντας μια εκρηκτική άκρως διασκεδαστική ατμόσφαιρα. Τα κοκτέιλ έχουν φυσικά την τιμητική τους.

bolivar vrady

Το αγαπημένο στέκι της καλοκαιρινής διασκέδασης ετοιμάζει μάλιστα αυτή την Παρασκευή 12 Ιουνίου το Beach House Festival, ένα ξεχωριστό φεστιβάλ που βάζει στο προσκήνιο τη house μουσική την οποία θα εκπροσωπήσουν μεγάλα ονόματα της παγκόσμια μουσικής σκηνής όπως: ο Fritz Kalkbrenner και η Monika Kruse.

bolivar dj

 

- Διαφήμιση -