- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης, πρωτοπόρος στα πολιτιστικά δρώμενα, διοργανώνει την Παρασκευή 19 και Σάββατο 20 Ιουνίου για πρώτη φορά δύο βραδιές Jazz με αφορμή την Πανευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής στις 21 Ιουνίου.

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης έχει επιλέξει ορισμένους από τους καλύτερους Έλληνες εκπροσώπους της Jazz μουσικής με διεθνή καριέρα για να συμμετάσχουν στη διήμερη μεγάλη γιορτή που θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία με ελεύθερη είσοδο.

Οι Takis Barberis Group και ο George Kontrafouris and his Baby Trio θα παρουσιάσουν μια βραδιά γεμάτη τζαζ, ροκ και funk μελωδίες που υπόσχονται να παρασύρουν τους επισκέπτες σε ένα συναρπαστικό μουσικό ταξίδι.

jazz

Οι μουσικοί που ως επί το πλείστον είναι κάτω των 25 ετών δίνουν μια εφηβική διάσταση στη μουσική που παίζουν, συμβολίζοντας όλες τις μη ρεαλιστικές προσδοκίες μας πριν ξεκινήσει η κανονική ζωή.

Επιπλέον ο διάσημος σαξοφωνίστας Yiannis Kassetas θα παρουσιάσει στο κοινό συνθέσεις από τον τελευταίο του δίσκο, οι οποίες έχουν εμφανείς επιρροές από ην αμερικανική jazz funk μέχρι και τη σύγχρονη jazz και κινηματογραφική μουσική. Τέλος στην διήμερη γιορτή της μουσικής οι Gumbo Ya Ya θα εμφανιστούν στη σκηνή για να διασκεδάσουν τον κόσμο με μουσικές που έχουν τις ρίζες τους στις funk, soul μουσικές της Ν. Ορλεάνης.

 

Το πρόγραμμα αναλυτικά θα έχει ως εξής:

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

20:00 – 21:20: George Contrafouris and his Baby Trio

21:30 – 23:00: Takis Barberis Group

 

Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

20:00 – 21:20: Yiannis Kassetas Group

21:30 – 23:00: Gumbo Ya Ya featuring Sugahspank

 

- Διαφήμιση -