- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου καλεί όλους τους δημότες να δώσουν το παρόν σε δύο πολιτιστικές δράσεις του Δήμου που έχουν στόχο την καλλιέργεια και την ψυχαγωγία των δημοτών.

Η πρώτη εκδήλωση αφορά τα εγκαίνια της Έκθεσης Ζωγραφικής των μαθητών του προγράμματος εικαστικής αγωγής (ενηλίκων και παιδιών) του Πολιτιστικού & Αθλητικού Κέντρου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Ιουνίου και ώρα 7:30 μμ στο Πολιτιστικό Κέντρο «Φλοίσβος». Η έκθεση που θα φιλοξενείται στο χώρο θα είναι ανοιχτή προς το κοινό από τις 10 έως τις 20 Ιουνίου.

zwgrafiew

Την Παρασκευή 19 Ιουνίου και ώρα 8:00 μμ ο Δήμαρχος Π. Φαλήρου, Διονύσης Χατζηδάκης και το Δ.Σ. του Πολιτιστικού και Αθλητικού Κέντρου του Δήμου προσκαλούν τους πολίτες στη Χορωδιακή Βραδιά όπου συμμετέχει η Παιδική- Νεανική Χορωδία του Δήμου. Η μουσική εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στον Πολυχώρο του Δημαρχείου. Οι βασικοί συντελεστές της χορωδίας είναι ο Σέργιος Γιώτης στο φλάουτο, ο Μιχάλης Χανός στο πιάνο και η Κατερίνα Βασιλικού στη Διδασκαλία και τη Διεύθυνση της χορωδίας.

- Διαφήμιση -