- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 5 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 5 Λεπτά

Τα παραθαλάσσια προάστια διακρίνονται για τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα τους, με τα πολυσύχναστα εστιατόρια και τις κατάμεστες από λουόμενους παραλίες, όμως «κρύβουν» και μια άλλη, πιο ρομαντική πλευρά, την οποία μπορεί να ανακαλύψει κανείς κάνοντας μια βόλτα στο Σούνιο, στο Ναό του Ποσειδώνα, στο Λαιμό Βουλιαγμένης ή στην Καστέλλα.

Η μυρωδιά της γύρης, η θαλασσινή αύρα και το ηλιοβασίλεμα της παραλιακής δημιουργούν το απόλυτο ειδυλλιακό τοπίο για τις καλοκαιρινές βόλτες των ερωτευμένων και αθεράπευτα ρομαντικών ζευγαριών.

Ίσως φταίει ο συνδυασμός του ήλιου, της θάλασσας και του αρχαίου Ναού του Ποσειδώνα που στέκεται επιβλητικός που κάνουν το Σούνιο έναν τόσο ρομαντικό προορισμό. Οι «φλογερές» ακτίνες του ήλιου που περνούν μέσα από τον Ναό και καταλήγουν στην καταγάλανη θάλασσα του Αιγαίου δημιουργώντας μαγευτικούς σχηματισμούς και χρώματα. Η πολύβουη καθημερινότητα της  πρωτεύουσας μένει αρκετά χιλιόμετρα μακριά και εκεί υπάρχει χώρος μόνο για εσάς και το ταίρι σας. Παίρνοντας ένα καφέ στο χέρι και ένα ελαφρύ κολατσιό μπορείτε να περιηγηθείτε στον αρχαιολογικό χώρο μέχρι να φτάσει η ώρα για το ηλιοβασίλεμα. Το σκηνικό με τον ήλιο που χρωματίζει τον ορίζοντα ενώ κάνει «βουτιά» στη θάλασσα είναι η κατάλληλη αφορμή να αγκαλιάσετε τον/την σύντροφό σας και να αφεθείτε στη μαγεία του τοπίου.

sounio2

Ακόμα και για εσάς που δεν προλαβαίνετε να ταξιδέψετε σε ένα νησιωτικό προορισμό, μια εξόρμηση στην παραλιακή Αττική και συγκεκριμένα στον Λαιμό της Βουλιαγμένης, θα ξυπνήσει τις αισθήσεις σας και τα ερωτικά σας ένστικτα. Η θέα στο θαλασσινό τοπίο από τα πολυτελή εστιατόρια που υπάρχουν στην περιοχή, ο ήχος του κύματος και ένα μπουκάλι κρασί αποτελούν τα συστατικά για ένα επιτυχημένο ρομαντικό ραντεβού με το ταίρι σας. Το απόλυτο γαλάζιο καθώς μπερδεύεται με την καταπράσινη έκταση από δέντρα και θάμνους αλλάζει τη διάθεση και κάνει τον επισκέπτη να βλέπει τον έρωτα από την πιο όμορφη πλευρά του.

romantika laimos

 

bouliagmeni

Ανέκαθεν τα γραφικά λιμάνια με τις βαρκούλες και τα νερά αποτελούσαν αφορμή για ρομαντική περιπλάνηση, αλλά ιδιαίτερα στην Καστέλλα και το Μικρολίμανο η ρομαντική και ερωτική σας διάθεση θα χτυπήσουν «κόκκινο». Ένας περίπατος κατά μήκος του λιμανιού με φόντο τα παλιά αρχοντικά θα σας κάνει να ερωτευτείτε από την αρχή. Η μοναδική θέα στο λιμάνι σε συνδυασμό με την καλοκαιρινή ατμόσφαιρα που είναι διάχυτη στα μπαράκια και τις ταβέρνες της περιοχής ταξιδεύουν το μυαλό και το βλέμμα μακριά από τη ρουτίνα της πόλης, σε έναν επίγειο παράδεισο που μπορείτε να απολαύσετε με έναν περίπατο ή ένα δείπνο στα εστιατόρια που βρίσκονται σε πολύ κοντινή απόσταση από το λιμάνι.

kastella2

- Διαφήμιση -