- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 4 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 4 Λεπτά
Το καλοκαίρι βρίσκεται στην κορύφωσή του και o υδράργυρος «κτυπάει κόκκινο», όπως και η καθημερινή ρουτίνα, το άγχος και η πίεση των ημερών. Τι καλύτερο λοιπόν από μια ολοήμερη εξόρμηση σε μία από τις κορυφαίες παραλίες της Αττικής;
Η πλαζ  Grand Beach  Membership club  στο Λαγονήσι φαντάζει μια από τις καλύτερες επιλογές αυτού του καλοκαιριού. Βρίσκεται στο πιο ειδυλλιακό τοπίο της παραλιακής και προσφέρει όλες τις ανέσεις που θα χρειαστεί  κάποιος για μια μοναδική μονοήμερη εκδρομή. Μια εκδρομή που θα συνδυάσει ψυχαγωγία, ξεκούραση, διασκέδαση, φαγητό, και θαλάσσια σπορ.
beach-side
Σημείο αναφοράς αποτελεί το Grand Pier. Ένα μοναδικό bar  φτιαγμένο κυριολεκτικά πάνω στο νερό, στο οποίο μπορείτε να απολαύσετε τα αγαπημένα σας ποτά και φρέσκους χυμούς με θέα τη θάλασσα, ακούγοντας  μοντέρνα μουσική.  Στο Grand pier μπορείτε, επίσης, να δροσιστείτε κάνοντας βουτιές στην ειδικά διαμορφωμένη πισίνα πάνω στη θάλασσα, την οποία τα μέλη του Club μπορούν να απολαμβάνουν χωρίς χρέωση.
4
Η ασφάλεια των επισκεπτών αποτελεί άμεση προτεραιότητα του Grand Beach Membership Clu, καθώς στην ομάδα του περιλαμβάνει ναυαγοσώστες και γιατρό για κάθε ενδεχόμενο.
1 (1)
Η πανέμορφη και καλοκαιρινή ατμόσφαιρα του εστιατορίου Poseidon αποτελεί την καλύτερη επιλογή για να γευματίσετε μετά από μια διασκεδαστική ημέρα μπάνιου, ηλιοθεραπείας και παιχνιδιού, με το μενού του εστιατορίου να ικανοποιεί κάθε επιθυμία.
5
Οι υπηρεσίες του Grand Beach δεν σταματούν εδώ καθώς διαθέτουν: πάρκιν, κινηματογράφο, beach βόλεϊ, γήπεδα τέννις, beach bars, εστιατόριο (παιδικό μενού), self-service, gelateria, θαλάσσια σπορ, ομπρέλες/ σεζλόνγκ, mini market, αποδυτήρια και ντους και free wi-fi.
Τα καλοκαίρια φεύγουν γρήγορα. Αυτό ας μην το αφήσουμε να πάει χαμένο…
Σπύρος Μάρης
- Διαφήμιση -