- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 5 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 5 Λεπτά

Το καλοκαιράκι, στις παραλιακές πόλεις και στις ακτές της Αττικής, προσφέρει τη δυνατότητα να ανακαλύψεις χώρους που αγνοούσες σκόπιμα τον υπόλοιπο χρόνο. Το αεράκι που φτάνει ολόδροσο από τον Αργοσαρωνικό, η θέα της θάλασσας που ταράσσεται από μικρά κύματα, των γλάρων που πετούν και ακουμπούν στην επιφάνειά της, οι χαρούμενες παιδικές φωνές, η θέα των λουομένων που αφήνουν μια αίσθηση ξεγνοιασιάς.

Αυτήν την εποχή όλες οι εκδηλώσεις των παραλιακών δήμων ή φορέων της αττικής ακτής γίνονται σε ανοιχτούς ή κλειστούς χώρους αλλά και σε παραθαλάσσιους προσφέροντας επιπλέον διασκέδαση και “ανάλαφρη” γνώση, ικανή να σου αλλάξει τη διάθεση. Αυτήν την εποχή όλα φαίνονται, και σε κάνουν να νιώθεις, διαφορετικά.

äáíµñÿ 217äáíµñÿ 218Η Φιλαρμονική του Δήμου Πειραιά, υπό τη Διεύθυνση των Ιωάννη Μαγιάτη και Παναγιώτη Λυκούδη, από το Πάρκο Δηλαβέρη και την πλατεία του Δημοτικού Θεάτρου, έως τον Όρμο της Αφροδίτης στην Πειραϊκή και όλες τις δημοτικές κοινότητες του Πειραιά, προσφέρει μελωδικές, ρομαντικές βραδιές.

εκθεσηekthesi1Τα έργα του Παναμέζου καλλιτέχνη Leys James Magallon, στην έκθεση «De los suenos a la Realidad» («Τα όνειρα στην Πραγματικότητα»), η οποία διαρκεί έως στις 10  Ιουλίου -Φίλωνος 29 στην Πινακοθήκη στον Πειραιά- προσφέρουν φωτεινά, ζωηρά χρώματα, όπως το μπλέ, το πράσινο, το κίτρινο, το κόκκινο και το πορτοκαλί και την επιθυμία να ξαναδείς με νέα ματιά τη φύση, να ξανανακαλύψεις την ομορφιά του περιβάλλοντος που «μας έχει προσφέρει απλόχερα ο Θεός και πρέπει να είμαστε ευγνώμονες γι’ αυτό»1265655

‘Ομως, καλοκαίρι σημαίνει και παιχνίδι και ελεύθερα από υποχρεώσεις παιδιά… 
Τα αθλητικά προγράμματα του 1ου Piraeus Sports Camp
 για τα παιδιά των Δημοτικών σχολείων Πειραιά (το Γ και το Δ camp πραγματοποιούνται 6-10 Ιουλίου και 13-17 Ιουλίου), τα οποία προσφέρουν χαρά, διασκέδαση και αποκαλύπτουν τα μυστικά του βόλεϋ, του ποδοσφαίρου, της κολύμβησης,  του μπάσκετ, του ποδοσφαίρου σάλας, του μπάντμιντον στο Κλειστό Γυμναστήριο του 2ου Λυκείου στη Τζαβέλα. 1265652

Τα αθλητικά προγράμματα, που προσφέρονται δωρεάν από τον Δήμο Πειραιά και τον Ο.Π.Α.Ν. με την υποστήριξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, διοργανώνονται σε γήπεδα στην παραλία Βοτσαλάκια, στην Ακτή Ξαβερίου (Γυμναστήριο Π. Σαλπέας), στα Καμίνια (Γυμναστήριο 15ου Δημοτικού Σχολείου), στην Καστέλλα (Γυμναστήριο 2ου Λυκείου) και στη Μαυρομιχάλη (Γυμναστήριο 3ου Λυκείου).

 

 

 

 

- Διαφήμιση -