- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 4 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 4 Λεπτά

Θερμόμετρο και οικονομική κρίση χτυπάνε κόκκινο, τα πορτοφόλια άδεια και η ψυχολογία χαμηλή. Οι καλοκαιρινές διακοπές που ονειρευόντουσαν οι περισσότεροι τον χειμώνα, μοιάζουν να πηγαίνουν περίπατο… Κι όμως, πάντα υπάρχουν καλές επιλογές. Είναι θέμα διάθεσης και επινοητικότητας.

Με λίγη φαντασία, λίγο ψάξιμο και όρεξη, μια μέρα που θα φάνταζε μαρτυρική ή αδιάφορη, μπορεί να μετατραπεί σε ένα όμορφο και διασκεδαστικό διάλειμμα και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερο κόστος.

Οργανωθείτε λοιπόν…

Ξυπνήστε το πρωί, χαμογελάστε και αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη. Ξεχάστε τα κινητά, τα κλειδιά του αυτοκινήτου, φορέστε μαγιό, ετοιμάστε κρύα σαντουιτσάκια και παγωμένο νερό σε ένα σακίδιο και ξεκινήστε.

tramΜε το τραμ μπορείτε να διασχίσετε την παραλιακή ακτή και να επιλέξετε την ελεύθερη παραλία που σας αρέσει. Παραλίες όπως τα «Βοτσαλάκια της Καστέλλας, του Αγ. Νικολάου στο Καβούρι, της Εδέμ του Π. Φαλήρου, του Αγ. Κοσμά, αυτή της Γλυφάδας αλλά και πολλές άλλες, σας περιμένουν για μια αξέχαστη ημέρα μπάνιου, διασκέδασης και χαλάρωσης.

kavouriΓια να δροσιστείτε, προμηθευτείτε αναψυκτικά οι μικροί και παγωμένες μπύρες οι μεγάλοι, από το πιο κοντινό περίπτερο της παραλίας που επιλέξατε, και απολαύστε τον καυτό ήλιο της Αττικής μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

beach_beerΈνα τάβλι, μια τράπουλα ή ρακέτες και ένα μικρό τραντζιστοράκι μπορούν να βάλουν ακόμα μεγαλύτερο χρώμα στην κοντινή σας αυτή εξόρμηση, που δεν θα έχει τίποτα να ζηλέψει από μια αντίστοιχη σε οργανωμένη παραλία.

tavliΣτο τέλος της ημέρας, απολαύστε το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα αγκαλιά με την αγαπημένη σας. Το συναίσθημα αυτό δεν αγοράζεται ούτε με όλα τα λεφτά του κόσμου εξάλλου.

DSC_0010Η ομορφιά της ζωής, άλλωστε, δεν βρίσκεται στο πόσα ξοδεύεις, αλλά στις στιγμές που μπορείς να δημιουργήσεις από το μηδέν.

Σπύρος Μάρης

 

 

- Διαφήμιση -