- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

H LG Display ετοιμάζει νέες πιο λεπτές και ελαφριές οθόνες αφής για φορητούς υπολογιστές που θα κυκλοφορήσουν αργότερα μέσα στη χρονιά και οι πληροφορίες τις θέλουν εντυπωσιακές.

Έχοντας ανάλυση Full HD (1080p), οι οθόνες τεχνολογίας AIT (Advanced In-Cell Touch) θα υποκαταστήσουν ένα touch panel layer με έναν touch sensor που θα είναι ενσωματωμένος στο ίδιο το LCD panel – έτσι θα μπορούν να είναι λεπτότερες. Πρόκειται για την ίδια τεχνολογία που υπάρχει σε smartphones όπως το G4 της κορεατικής εταιρείας, ωστόσο είναι η πρώτη φορά που φτάνει σε laptops. Ο περιορισμός του πάχους μάλιστα θα μπορούσε να φτάσει στο 25% και η μείωση βάρους στο 35%, σε σύγκριση με μία τυπική οθόνη αφής ενός φορητού υπολογιστή!
Επιπλέον, η μείωση των layers έχει ως αποτέλεσμα λιγότερη αντανάκλαση του φωτός, κάτι που σύμφωνα με την LG Display θα κάνει τις νέες οθόνες πιο φωτεινές και με μεγαλύτερη καθαρότητα. Η εταιρεία σχεδιάζει την διάθεση πολλαπλών sizes για τα panels της, καθώς και μοντέλων που θα υποστηρίζουν γραφίδα.

Τα Ultrabooks του μέλλοντος λοιπόν φαίνεται πως θα είναι πιο ενδιαφέροντα από ποτέ!

- Διαφήμιση -