- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Το μοναδικό ελληνικό καλοκαίρι “συμβαίνει τώρα” και οι εικόνες που θα μπορούσε να προσλάβει  ένας επισκέπτης των νησιών και των παράλιων πόλεων της χώρας είναι μαγευτικές και πραγματικά ανυπέρβλητες…

Εθνική Καμπάνια για την ενίσχυση κι ακόμη μεγαλύτερη ισχυροποίηση του τουρισμού στην Ελλάδα και την αύξηση των κρατήσεων άρχισε το υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού.

Η καμπάνια Happening Now: #GreekSummer σχεδιάστηκε για να αυξηθούν οι κρατήσεις της τελευταίας στιγμής, να μεταδοθεί η πραγματική εικόνα της Ελλάδας και να υπενθυμηθεί ότι το μοναδικό ελληνικό καλοκαίρι “Συμβαίνει Τώρα”.

Η καμπάνια απευθύνεται στους Ευρωπαίους κατά κύριο λόγο, μέσω διαδικτύου και social media, ενώ θα παρουσιαστεί με ειδικά γραφικά, βίντεο, εικόνες και ελκυστικά μηνύματα για την Ελλάδα, καλώντας το κοινό να γίνει ενεργό μέλος και να μοιραστεί τις στιγμές και τις εμπειρίες του από το ελληνικό καλοκαίρι.

Η πρωτοβουλία του υπουργείου Τουρισμού υλοποιείται από τον ΕΟΤ, σε συνεργασία με τον ΣΕΤΕ. Την πρωτοβουλία στηρίζουν οι Περιφέρειες και όλος ο τουριστικός κλάδος μέσα από τα κανάλια επικοινωνίας τους.

- Διαφήμιση -