- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 4 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 4 Λεπτά

Όσο οι καυτές εξελίξεις στην πολιτική και οικονομική ζωή της χώρας εναλλάσσονται συνεχώς και ενώ μπήκαμε ήδη στον δεύτερο μήνα του καλοκαιριού, η ανάγκη για δροσερά γευστικά διαλείμματα γίνεται ολοένα και πιο επιτακτική.

Ωστόσο το ροζ κουτί που «κυκλοφορεί» σε πολλές περιοχές της παραλιακής Αττικής, σε πολλές περιοχές της Ελλάδας αλλά και προσφάτως και στη Νέα Υόρκη και τη Ρωσία περικλείει μέσα του τη δροσιά, τη γεύση και την αγνότητα που χρειάζεται κανείς για να επιβιώσει τις «καυτές» μέρες στην πρωτεύουσα.

chillbox2

Το «Chillbox frozen yoghurt» λανσάρει μια σύγχρονη εκδοχή του παραδοσιακού γιαουρτιού, συνδυάζοντας το ελληνικό γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά με τη γεύση και την υφή ενός δροσιστικού παγωτού. Πρόκειται για μια πιο υγιεινή εναλλακτική πρόταση του κλασσικού παγωτού που μπορεί να αποτελέσει και ελαφρύ επιδόρπιο ή γλυκό με ελάχιστα λιπαρά.

Οι περισσότεροι κάτοικοι των παραθαλάσσιων προαστίων κάνουν ήδη τις βόλτες τους κατά μήκος της ακτής παρέα με το ροζ κουτάκι, το σήμα κατατεθέν της εταιρίας. Στη Βουλιαγμένη (Ερμού 1) και στη Μαρίνα Φλοίσβου τα καταστήματα της εταιρείας «ντυμένα» με φούξια και ροζ χρώματα περιμένουν να σας προσφέρουν το δικό σας «γευστικό θησαυρό». Φυσικά εκτός από το απλό παγωμένο γιαούρτι, υπάρχουν μια πληθώρα από συνοδευτικές γαρνιτούρες –φρούτα, ξηροί καρποί, γκοφρετάκια, μπισκότα, τρούφα και σιρόπι – οι οποίες δημιουργούν ξεχωριστές γευστικές δημιουργίες ικανοποιώντας όλα τα γούστα.

chilllbox garnitoyra

Εκτός από γευστικό και δροσιστικό τo «Chillbox frozen yoghurt» είναι επίσης εξαιρετικά υγιεινό, γιατί αποτελείται από ελληνικό φρέσκο γάλα, περιέχει πρεβιοτικά, φυτικές ίνες και καθόλου ζάχαρη. Ως σνακ στην παραλία, ως απογευματινό επιδόρπιο και ως δροσιστική παρένθεση στο υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού, το «Chillbox» γλυκαίνει την

chillbox3

- Διαφήμιση -