Από τις βιτρίνες με τα γυναικεία μαγιό, τα πλέον «φιγουράτα», πιο σέξι και μοντέρνα που επέλεξαν τα νεαρά ιδίως κορίτσια έθεταν μία και μοναδική προϋπόθεση: την καλή γραμμή και το κορμί χωρίς «ψεγάδια».

Το αποτέλεσμα είναι σε όλες τις θάλασσες της αττικής ακτινογραμμής, σε όλες τις παραλίες οργωμένες ή όχι, να εμφανίζονται αιθέριες υπάρξεις, σχεδόν γυμνές ή τουλάχιστον με… εκτεθειμένους γλουτούς.

7

Ποιο είδος μαγιό επέλεξαν οι γυναίκες τις Αττικής;

Ανεξάρτητα αν για το φετινό καλοκαίρι επέλεξαν ένα από τα εξαιρετικά «λιτά» Micro bikini, από τα μαγιό Calzedonia ή εκείνα της Victoria Secret για να εμφανιστούν με εντυπωσιακό τρόπο στην παραλία, τα κορίτσια της Γλυφάδας, της Βούλας, της Βουλιαγμένης ή του Καβουριού είχαν να δείξουν κάτι το διαφορετικό: ανάσες δροσιάς και απίστευτης σεξουαλικότητας.

8

Τα Micro bikini αποτελούν τη νέα τάση στα μαγιό, ήδη έχουν αρχίσει να γίνονται μόδα στο εξωτερικό, αλλά είναι και τα πιο μικροσκοπικά και σέξι, και αποκαλύπτουν το γυναικείο κορμί ακριβώς όπως είναι: χωρίς ωραιοποιήσεις και πέπλα σκιάς.

6

Τα γυναικεία μαγιό Calzedonia είναι πιο νεανικά και μοντέρνα και της Victoria Secret λίγο πιο «κλασικά». Παρ’ όλα αυτά, όλα παραμένουν αποκαλυπτικά γι’ αυτό που διαθέτουν τα μαυρισμένα πια κορμιά του καλοκαιριού: το αν είναι γυμνασμένα, αν έχουν περιττά κιλά ή καθόλου δεν απέχουν από εκείνα των ρετουσαρισμένων διαφημίσεων ή γνωστών μοντέλων της παγκόσμιας μόδας.

1

Προσφέρει εξαιρετικό μαύρισμα αφού δεν καλύπτει και πολλά και διατίθεται σε διάφορα σέξι σχέδια και χρώματα.

2Τα γυναικεία μαγιό Calzedonia έχουν ήδη αποκτήσει το δικό τους πολυπληθές κοινό και είναι λογικό, καθώς ανήκουν σε  μια εταιρία που ήδη μετρά κάποιες δεκαετίες (ιδρύθηκε το 1987 στη Βερόνα) και έχει γίνει μία από τις κορυφαίες εταιρείες γυναικείων ρούχων και μαγιό.

3

Ο φωτογράφος Raphael Mazzucco επέλεξε την Kelly Gale και τη Sara Sampaio, για να παρουσιάσει μια κολεξιόν με απίστευτα κομψά, seχy και ταυτόχρονα άνετα μαγιό.

Υπάρχουν τρεις εκδόσεις:

  • Η “Dream, Feel, Love” (κομμάτια σε πράσινο και μπλε χρώμα, με tops με κρόσσια και hipster προτάσεις).
  • Η “Golden Sunset” (με φωτεινά χρώματα και σχέδια: πουά και floral μπικίνι, strapless ή τρίγωνα με δέσιμο στον λαιμό).
  • Η “Feel Bronze” (με έντονα χρώματα, όπως είναι το φούξια, το ροζ, το κίτρινο, το πράσινο, αλλά και το λευκό)
  • 5