- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 4 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 4 Λεπτά

Αν επιδιώκετε να αδυνατίσετε αλλά παρά τη συνέπειά σας δεν τα καταφέρνετε, καλό θα ήταν να αναζητήσετε τους λόγους που σας δυσκολεύουν.

Ματίνα Χρονοπούλου BSc., N.D., Ph.D.*1 – Λιάπης Ιωάννης  Ιατρός*2 

Με ποιον τρόπο; Με τη θεραπεία του βιοσυντονισμού που μπορεί να προσφέρει απαντήσεις.

Μια από τις αιτίες αφορά σε ενδοκρινικά προβλήματα, όπως είναι το πρόβλημα του θυρεοειδούς, που μειώνουν τον βασικό μεταβολισμό και αυξάνουν το βάρος χωρίς να γίνεται υπερβολική λήψη τροφής. Από τις υπόλοιπες, που συμβάλλουν στην αύξηση βάρους, να σημειώσουμε τις δυσανεξίες και τις αλλεργίες σε τροφές.

Το ίδιο μπορεί να συμβαίνει στις περιπτώσεις ανθρώπων που έχουν επανειλημμένα κάνει δίαιτες και στη συνέχεια έχουν δει να αυξάνεται και πάλι το βάρος τους, παρά τις φιλότιμες προσπάθειές τους να τρώνε ελάχιστα.

Βιοσυντονισμός ένα αποτελεσματικό μέσον

Βάση ειδικού πρωτοκόλλου, οι μεταβολικές αυτές διαταραχές και το αίσθημα της πείνας, ρυθμίζονται και λύνονται μέσω του βιοσυντονισμού.

Για την αλλεργία σε τροφές η Δυτική Ιατρική σηκώνει τα χέρια, μιας και δεν υπάρχει τρόπος θεραπείας της. Το μόνο που φροντίζουν να κάνουν οι γιατροί είναι να συνιστούν την αποφυγή συγκεκριμένων τροφών, συγκεκριμένου περιεχομένου που συνήθως… δύσκολα μπορείς να το αποφύγει, καθώς δεν αναγράφεται πάντα στην συσκευασία.

Πώς δουλεύει

Με τον βιοσυντονισμό αντιστρέφονται οι συχνότητες των τροφών αυτών και απευαισθητοποιείται ο οργανισμός στο αλλεργιογόνο. Ακυρώνεται, δηλαδή, η προκαθορισμένη αντίδραση, όπως «σβήνεται» ένα πρόγραμμα από την μνήμη ενός υπολογιστή.

Ουσιαστικά η μέθοδος του βιοσυντονισμού είναι μια ανώδυνη, ακίνδυνη, ολιστική και εξαιρετικά αποτελεσματική μέθοδος, που βασίζεται στις αρχές της Βιοφυσικής. Χρησιμοποιώντας τη γνώση ότι κάθε ύλη εκπέμπει ηλεκτρομαγνητική δόνηση, η συσκευή βιοσυντονισμού προσλαμβάνει τις ιδιαίτερες, προσωπικές ηλεκτρομαγνητικές δονήσεις του σώματος, μέσω ηλεκτροδίων και στη συνέχεια τις τροποποιεί, ενισχύοντας τις υγιείς και αντιστρέφοντας, εξασθενώντας ή μηδενίζοντας τις παθολογικές.

Θεωρείται εξαιρετικά αποτελεσματικός σύμμαχος στη μάχη κατά του πάχους, καθώς αντιμετωπίζει και άλλα αίτια αύξησης του βάρους, όπως τη δυσβίωση του εντέρου ή και επιπτώσεις όπως ο διαβήτης, η υπέρταση και άλλες.

*1   Η κα. Ματίνα Χρονοπούλου είναι Δρ. Φυσικοπαθητικής Θεραπευτικής

*2   Ο κ. Λιάπης είναι Νευρολόγος – Ψυχίατρος – Βελονιστής

 

- Διαφήμιση -