- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 6 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 6 Λεπτά

Όσο κι αν κάποιοι βιάζονται και μας εύχονται “καλό χειμώνα”, το καλοκαίρι δείχνει πως ακόμα δεν έχει τελειώσει.

Ο μήνας Σεπτέμβριος θεωρείται από πολλούς ο καλύτερος μήνας για διακοπές και η περιοχή της παραλιακής προσφέρεται μακράν ως η καλύτερη επιλογή γι’ αυτούς που θέλουν να επισκεφτούν την ιστορική και όμορφη Αθήνα, αλλά και σε εκείνους που αναζητούν να γευτούν τις λίγες, τελευταίες στιγμές του καλοκαιριού και δεν έχουν τη δυνατότητα να πάνε σε νησί ή σε μια μακρινή τουριστική περιοχή.

Η επιλογή του ξενοδοχείου, για το πού θα μείνετε δηλαδή, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για εσάς και την οικογένειά σας, καθώς ο χώρος διαμονής είναι ικανός να εκτοξεύσει τη διάθεση σας στα ύψη ή πολύ απλά να σας χαλάσει τις διακοπές.

50890314

Το Eden Beach Resort, στο μαγευτικό Σούνιο, είναι μια από τις καλύτερες επιλογές που μπορείτε να κάνετε. Είναι ξενοδοχείο 4 αστέρων και προσφέρει άνετα καταλύματα σε κοντινή απόσταση από τον Ναό του Ποσειδώνα.

Το επαγγελματικό προσωπικό είναι πάντοτε διαθέσιμο για να παρέχει υπηρεσία δωματίου, υπηρεσία οχήματος και εξυπηρέτηση εκδρομών.

Οι δραστηριότητες αναψυχής στο Eden Beach Resort περιλαμβάνουν περιοχή πικ-νικ, bar,  πισίνα θαλασσινού νερού, γήπεδα τένις, μίνι γκολφ, βιβλιοθήκη, καραόκε, παιδότοπο για τα παιδάκια σας και πολλά άλλα.

beach-at-hotel-eden-beach

Σε απόσταση αναπνοής από το ξενοδοχείο βρίσκεται και η πριβέ παραλία του ξενοδοχείου, στην οποία μπορείτε να κολυμπήσετε ανέμελα κάτω από τον αττικό ήλιο. Μια άλλη πολύ καλή επιλογή της περιοχής είναι η παραλία «Λεγρενά». Μια ελεύθερη παραλία που θα σας εντυπωσιάσει χάρη στα γαλάζια της νερά και την ψιλή άμμο αλλά και τους γύρω κολπίσκους και τις σπηλιές που μπορείτε να εξερευνήσετε.

legrena

Και επειδή το μπάνιο φέρνει πείνα, το εστιατόριο «Θεόδωρος και Ελένη» που βρίσκεται πολύ κοντά στην παραλία, σας περιμένει να απολαύσετε τις ολόφρεσκες  ψαρολιχουδιές του, βιώνοντας μια έντονη γαστρονομική εμπειρία. Γαβάθα με μύδια, φρέσκες γαρίδες, χταποδάκι στα κάρβουνα και πολλά άλλα σε μερίδες που θα σας εκπλήξουν. Αν είστε μακαρονάδες θα πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε τις υπέροχες ψαρομακαρονάδες του εστιατορίου.

theodwros_eleni_sounio

Για τους λάτρεις της ξέφρενης καλοκαιρινής διασκέδασης, το beach club Mojito Bay αποτελεί την πιο hot επιλογή. Oι αμέτρητες παραλλαγές του Mojito, το cuban style  με τους φοίνικες και η ξέφρενη καλοκαιρινή μουσική θα σας αφήσουν απόλυτα ικανοποιημένους. Στο Μοjito Bay ξεκινάει από νωρίς χαλαρά, όμως όσο η ώρα περνάει τα ντισιμπέλ παίρνουν φωτιά και τα parties δεν σταματούν πριν την ανατολή του ήλιου.
mohito_2

Οπλιστείτε λοιπόν με χαμόγελο, ξεσηκώστε την οικογένειά σας ή τους φίλους σας και απολαύστε για μερικές ημέρες το όμορφο Σούνιο, που θα μείνει χαραγμένο στο μυαλό σας για πάρα πολύ καιρό…

Σπύρος Μάρης 

 

 

 

 

- Διαφήμιση -