- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 4 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 4 Λεπτά

Το αγαπημένο διήμερο των Ελλήνων είναι προ των πυλών και μια εβδομάδα πριν τον Δεκαπενταύγουστο ήδη όλα κυλούν  πιο χαλαρά. Παρά τα  προβλήματα που δημιουργούν οι πολιτικές εξελίξεις, κι αυτό στο Σαββατοκύριακο δεν είναι λίγοι αυτοί που θα αναζητήσουν ένα στέκι  χαλάρωσης, ψυχαγωγίας και φυσικά καλού φαγητού.

CAM01414Το «Ψαράκι» στον κόλπο της Βουλιαγμένης αποτελεί μια από τις ποιοτικές  και δοκιμασμένες επιλογές.  Με θέα τον πανέμορφο κόλπο της Βουλιαγμένης, ο επισκέπτης, με την παρέα του, μπορεί να απολαύσει μια πανδαισία θαλασσινών γεύσεων με πληθώρα επιλογών συνοδευόμενων από ουζάκι.

h5qNoEHC47rGk8bTBhFr1sDtAmRDCG2HxzNTlbXdΟι ψαρομεζέδες και οι ποικιλίες θαλασσινών έχουν την τιμητική τους στον κατάλογο, που μπορούμε να τον παρομοιάσουμε με ένα «καλοκαιρινό ταξίδι γεύσεων», καθώς θα βρούμε σε αυτόν συνταγές από τα δικά μας κυκλαδίτικα ψαροχώρια, έως και τα αντίστοιχα της Νορμανδίας και της Βαρκελώνης, μαγειρεμένα με πολλή φαντασία και μεράκι.

10Σκυριανοί ντοματοκεφτέδες, αθερινόπιτα, μυδοπίλαφο, θράψαλα γεμιστά με τυρί, χαμψοπίλαφο από τον Βόσπορο,  χταπόδι τηγανιά με ροζ σκορδαλιά και πολλά άλλα, θα σας κάνουν να αναθεωρήσετε την άποψη που έχετε για το φαγητό και θα σας χαρίσουν την απόλυτη γευστική εμπειρία.

ΨΑΡΑΚΙ 1Οι τιμές είναι αρκετά λογικές για την εποχή, ενώ το εστιατόριο θα το βρείτε ανοικτό καθημερινά από νωρίς το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ.

ΨΑΡΑΚΙ 8Μετά από μια απολαυστική μέρα μπάνιου και διασκέδασης, το «Ψαράκι» σας περιμένει για να κλείσετε, με τον καλύτερο τρόπο, την ημέρα σας, απολαμβάνοντας το θαλασσινό αεράκι με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θεσπέσιους ψαρομεζέδες, και αρωματικό ουζάκι.

Σπύρος Μάρης

- Διαφήμιση -