- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Η Ελλάδα παραμένει ένας υπέροχος τουριστικός προορισμός, ιδίως κατά την περίοδο του καλοκαιριού. Και σε μια ηλιόλουστη χώρα με απέραντη και θαυμάσια ακτογραμμή, τι πιο έξυπνο και άμεσο από ένα ωραίο καλωσόρισμα όλων όσοι επισκέπτονται τη χώρα για τις διακοπές τους.

Με ένα «Welcome» σε σημεία εισόδου τουριστών στη χώρα, το υπουργείο Τουρισμού φιλοδοξεί να προσθέσει μια ακόμη νότα στους σχεδιασμούς του για ανάπτυξη του τουρισμού, επέκτασή του, ώστε να γίνει η ατμομηχανή της ελληνικής οικονομίας.

afisa_limaniΉδη, η σχετική καμπάνια υλοποιείται, γεγονός που ανακοίνωσε και η Αναπληρώτρια Υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, με τοποθέτηση διαφημιστικών αφισών «Welcome», με εικόνες από όλη την Ελλάδα, από τις Περιφέρειες της χώρας, σε Αεροδρόμια και ιμάνια.

Στην πρωτοβουλία συμβάλλουν και οι Περιφέρειες της χώρας, ενώ τόσο οι ίδιες όσο και οι Δήμοι μπορούν  να αντλούν δημιουργικό υλικό ηλεκτρονικής μορφής που είναι διαθέσιμο από την ιστοσελίδα του ΕΟΤ.

Η καμπάνια “τρέχει” ήδη στην Περιφέρεια Αττικής (Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και Λιμάνι Πειραιά), ενώ ακολουθεί σύντομα η υλοποίηση της ενέργειας και στις άλλες Περιφέρειες, στα αντίστοιχα σημεία εισόδου τουριστών της χώρας.

 

- Διαφήμιση -