- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 4 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 4 Λεπτά

Με πολλές ελπίδες και για νέες διακρίσεις αλλά και για μια καλή αγωνιστική πορεία, άναψαν οι μηχανές του ΠΡΩΤΕΑ ΒΟΥΛΑΣ, τόσο στην γυναικεία ομάδα μπάσκετ του συλλόγου , όσο και στην ανδρική που για πρώτη φορά στην ιστορία την περίοδο 2015-2016 θα αγωνιστεί  στην Γ” Εθνική Κατηγορία (2ος όμιλος).

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ μετρά και μια πολύ σημαντική μεταγραφή, αυτή της 24χρονης Ελληνοαμερικανίδας Ντάνι Σπηλιώτη, η οποία βρίσκεται ήδη στη Βούλα καθώς αφίχθη από την Νέα Υόρκη την Παρασκευή 21 Αυγούστου.

spilio

 

Η 24χρονη Ελληνοαμερικανίδα δήλωσε για την μεταγραφή της στον Πρωτέα:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που είμαι μέλος αυτής της ομάδας πλέον. Την προηγούμενη χρονιά, αγωνιζόμενη με την Τερψιθέα, έβλεπα ότι είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και πίστευα πως αν θα μπορούσα να γίνω μέλος αυτής της ομάδας κάποια στιγμή, θα ήταν εξαιρετικό και νιώθω τιμή που είμαι μέρος ενός πολύ καλού προγράμματος, όπως αυτό του Πρωτέα. Για αυτή τη σεζόν έχω δουλέψει αρκετά σκληρά το καλοκαίρι και θέλω να βοηθήσω την ομάδα να έχει επιτυχίες. Γνωρίζω ότι φέτος είναι μια διαφορετική ομάδα πιο νεανική, αλλά πιστεύω θα είναι μια πετυχημένη χρονιά».

 

Πάντως την Δευτέρα (24/8) στις 10:00 π.μ. έχει οριστεί η πρώτη συνάντηση για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016, του γυναικείου τμήματος του Α.Ε.Ο. Πρωτέα Βούλας, στο Κλειστό Γ.Γεννηματάς της Βούλας, ενώ την ίδια ημέρα το απόγευμα στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση στο Κλειστό.

 

 

Συνεχίζεται η προετοιμασία της Ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Πρωτέα Βούλας.

 

Στο μεταξύ συνεχίζεται η προετοιμασία της Ανδρικής Ομάδας μπάσκετ του Πρωτέα που την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 ο θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Γ” Εθνική Κατηγορία (2ος όμιλος).

spilio2

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, την εβδομάδα 24-30/8  η προετοιμασία θα συνεχιστεί με διπλές προπονήσεις τα πρωινά στον στίβο και τον περιβάλλοντα χώρο του Αθλητικού Κέντρου Βουλιαγμένης και το απόγευμα στο Κλειστό Γ.Γεννηματάς της Βούλας.

 

 

- Διαφήμιση -