- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης, στηρίζοντας τους θεσμούς της οικογένειας και της παιδείας, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα λειτουργήσει Κοινωνικό Φροντιστήριο  παρέχοντας την υποδομή και τις υπηρεσίες που είναι απαραίτητες για τη λειτουργία του φροντιστηρίου.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο έχει ως στόχο την κατανόηση και εμπέδωση της σχολικής ύλης, την βοήθεια σε εκπαιδευτικά θέματα για την άνοδο της επίδοσης, καθώς και την ακαδημαϊκή επιτυχία των μαθητών.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο λειτουργεί δωρεάν και προσφέρει προγράμματα  προσαρμοσμένα στο εκπ/κο σύστημα του Υπουργείου Παιδείας, για τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ’ Γυμνασίου και  της Α΄ και Β΄ Λυκείου.

Το διδακτικό έργο αναλαμβάνουν εθελοντές, τελειόφοιτοι και πτυχιούχοι αντίστοιχων εκπαιδευτικών τμημάτων των Παν/μίων.

Οι μαθητές που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου πρέπει να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση συμμετοχής, με υπογραφή γονέα ή κηδεμόνα, δηλώνοντας παράλληλα και τα μαθήματα που θέλουν να παρακολουθήσουν:

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων μαθητών μπορούν να κατατεθούν:

  • Στο σχολείο που φοιτούν
  • Στο Τμήμα Παιδείας 25η Οδός, Πλατεία Αγίας Τριάδας

τηλ: 2132026039- 2132026046 -2132026043 από σήμερα 24-09-2015 εώς και την Παρασκευή 9-10-2015.

Υπεύθυνοι για το Κοινωνικό Φροντιστήριο είναι ο Αντιδήμαρχος Παιδείας , κ. Φώτης Ιασωνίδης και ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Ευάγγελος Νικοθόδης.

 

Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει με ιδιαίτερη ανακοίνωση.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

- Διαφήμιση -