- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Το φθινόπωρο είναι εδώ όμως όπως και οι νέες τάσεις στη μόδα. Έχουμε δεν έχουμε χρήματα είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθούμε τους καιρούς και ό,τι πιο σύγχρονο προωθείται στις βιτρίνες και τους δρόμους των νοτίων προαστίων.

Ποια φορέματα, ποιες φούστες ή μπλούζες είναι της μόδας, σε τι σχέδια και χρώματα; Ποιες θα μπορούσαμε να θεωρήσουμε ως τις καλύτερες χειμερινές collection;

Φορέματα: Τα δερμάτινα φορέματα αποτελούν μια ωραία σέξι επιλογή με το μαύρο χρώμα να υπερτονίζει τη θηλυκότητα μιας γυναίκας.

1Φούστες: Στη μόδα οι maxi floral φούστες, με έντονα και ζωντανά χρώματα αρκεί να γνωρίζετε να τις συνδυάσετε με τα κατάλληλα ρούχα και αξεσουάρ.

Βέβαια, η φαντασία μας μπορεί να μας οδηγήσει σε ωραίους συνδυασμούς που μπορούν να μας δώσουν και ύφος και στυλ. Ας πούμε, μπορούμε να συνδυάσουμε μια μάλλινη μπλούζα με δερμάτινα γάντια και αρβυλάκια.

3Μπλούζες: Οι μάλλινες επανήλθαν στη μόδα και άρα μαζί τους το μαλλί και το λινό ύφασμα. Αλλά μόνιμα καλές επιλογές παραμένουν οι λινές μπλούζες διαφόρων χρωμάτων με ποικίλα σχέδια. Τετραγωνάκια, καρό, γραμμές και αφηρημένα σχέδια.

Ζακέτες: Θα επικρατήσουν οι φαρδιές αθλητικού τύπου ζακέτες, με έντονη διακόσμηση αλλά και χρώματα.

 

 

- Διαφήμιση -