- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 6 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 6 Λεπτά

Μια παράλληλη πορεία: ο εφιάλτης της προσωπικής διαμάχης με τα ναρκωτικά, την εξάρτηση και τον θάνατο και ο εφιάλτης των απειλών, του οικονομικού στραγγαλισμού από μια μεγάλη φαρμακευτική εταιρεία. Όταν τα προσωπικά συμφέροντα συγκρούονται με τα συμφέροντα ενός κολοσσού πόσο εύκολο είναι να διαλέξεις πορεία; Οι προσωπικοί δαίμονες συναντούν τους δαίμονες του κέρδους και του αθέμιτου ανταγωνισμού…

Η ταινία “Νόμος, κυκλώματα, ουσίες” (με πρωτότυπο τίτλο το “Puncture”) των Adam Kassen-Mark Kassen και πρωταγωνιστή τον Chris Evans, είναι βασισμένη σε αληθινή ιστορία και αφορά σε πλαστικές βελόνες μια χρήσης που προστατεύουν τους νοσηλευτές από μολυσματικές ασθένειες, τις οποίες απορρίπτουν οι φαρμακευτικές εταιρείες γιατί δεν τους συμφέρουν.

puncture1Την ταινία μπορείτε να τη βρείτε στα video club, μιας και πρόκειται για παραγωγή του 2011…

Ο ένας εκ των δύο δικηγόρων, με δικό τους δικηγορικό γραφείο, ο Mike Weiss έχει την αίσθηση του δικαίου αλλά χάνει την αίσθηση των πραγμάτων, εξαιτίας τού ότι είναι εθισμένος στα ναρκωτικά. Έτσι, όταν δέχεται να αναλάβει την υπόθεση μιας νοσοκόμας που τρυπήθηκε από μολυσμένη βελόνα στη δουλειά της σε ένα νοσοκομείο, είναι αναγκασμένος να ισορροπήσει μεταξύ της αδυναμίας του να είναι συγκεντρωμένος και συνεπής και της ανάγκης του να βρει την άκρη του νήματος.

Η έρευνα που κάνει μαζί  με τον συνάδελφό του Paul Danziger  Mark Kassen, αναδεικνύει το μεγάλο πρόβλημα της διαφθοράς και της διαπλοκής, που τους φέρνει αντιμέτωπους με μια μεγάλη φαρμακευτική εταιρεία.

Το προσωπικό ξόδεμα του δικηγόρου-πρωταγωνιστή συναντά μια φθίνουσα πορεία του δικηγορικού γραφείου που κινείται πια με μη εμπορικά κριτήρια…

Ο Chris Evans είναι εξαιρετικός. Καταφέρνει να δώσει την εικόνα ενός επαγγελματία με αρχές, ενός ωραίου, γυμνασμένου άνδρα, που όμως έχει και μια δεύτερη ζωή… Η εξάρτησή του από τα ναρκωτικά είναι τόσο ισχυρή που τον αναγκάζει να χάνεται, να εκτίθεται αλλά και ποτέ να μην εγκαταλείπει.

Η ταινία κατορθώνει να θέσει ερωτήματα και να προβληματίσει. Είναι μια απολύτως ρεαλιστική ταινία.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Διάρκεια: 100′.

Σκηνοθεσία: Adam Kassen – Mark Kassen

Σενάριο: Chris Lopata

Παραγωγή: Craig Cohen, Jordan Foley, Joan Huang, Adam Kassen, Mark Kassen

O Κρις Έβανς, που γεννήθηκε στις 13 Ιουνίου 1981 είναι Αμερικανός ηθοποιός.

Υποδύθηκε τον Κάρυ Μπέιστον στην τηλεοπτική σειρά Opposite Sex και πέρασε στον κινηματογράφο πρωταγωνιστώντας σε αρκετές ταινίες, όπως στις:

  • Όχι Άλλη Χαζοαμερικάνικη Ταινία (Not Another Teen Movie) το 2001
  • Οι Αγροίκοι (Fierce People) το 2005
  • Fantastic Four το 2005
  • Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer το 2007
  • Ο Πρώτος Εκδικητής: Captain America (Captain America: The First Avenger) το 2011.

Ο Κρις Έβανς γεννήθηκε στη Βοστώνη της Μασαχουσέτης στις ΗΠΑ και μεγάλωσε στο προάστιο Σάντμπερι της Βοστώνης.

Η μητέρα του, η Λίζα Μαρί Καπουάνο είναι καλλιτεχνική διευθύντρια στο Θέατρο Νέων Concord και ο πατέρας του, ο Τζι. Ρόμπερτ “Μπομπ” Έβανς ο Τρίτος, είναι οδοντίατρος με καταγωγή από τη Σκωτία και την Ουαλία.
Είναι ο ανηψιός του Μάικ Καπουάνο, μέλους της Βουλής των Αντιπροσώπων, ο οποίος είναι ο αδερφός της μητέρας του.
Έχει δύο αδερφές, την Κάρλυ, απόφοιτη της Σχολής Καλών Τεχνών “Tisch” του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης και την Σάνα, καθηγήτρια Αγγλικών και Θεάτρου Λυκείου, και έναν νεότερο αδερφό, τον επίσης ηθοποιό Σκοτ Έβανς.
Η μητέρα του είναι μισής Ιταλικής και μισής Ιρλανδικής καταγωγής.

Ο Έβανς ανατράφηκε Καθολικός, και αποφοίτησε από το Λύκειο Lincoln-Sudbury Regional.

Ν.Π.

 

- Διαφήμιση -