- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Έκθεση 22 αρχιτεκτονικών εργασιών που υπογράφουν τελειόφοιτοι της Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του ΕΜΠ, παρουσιάζεται στο Κέντρο Επισκεπτών του Κέντρου Πολιτισμού του Ιδρύματος Νιάρχος από τις 2 μέχρι τις 18 Οκτωβρίου.

Αντικείμενο των εργασιών αποτελεί η διερεύνηση των επιπτώσεων του έργου του Ρέντσο Πιάνο, που αναμένεται να λειτουργήσει καθοριστικά στην αναμόρφωση του κτισμένου περιβάλλοντος στην περιοχή του Δέλτα Φαλήρου.

Επίσης, οι φοιτητές οραματίζονται τη διαφορετική όψη της πόλης υπό το πρίσμα του έργου αυτού. Οι εργασίες παρουσιάζονται μέσα από σχέδια και μακέτες, που δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο του μαθήματος Αστικού Σχεδιασμού στο ΕΜΠ.

piano4

Η έκθεση φέρει τον τίτλο «Site Effects-22 προτάσεις» και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Στις 17 Οκτωβρίου το κοινό θα έχει την ευκαιρία να επισκεφθεί την έκθεση υπό τους χιπ χοπ ήχους των «Black Athena: Live n’ Direct», καθώς και να παρακολουθήσει ένα 20λεπτο ηλεκτρονικό live με τους MCMXC.

piano1

Επίσης, στο πλαίσιο της έκθεσης την ίδια ημερομηνία θα πραγματοποιηθεί ημερίδα στο αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη στην οδό Πειραιώς με τίτλο «Catch 22. Μια συζήτηση για την εξέλιξη της πόλης», με ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

piano3

piano2

- Διαφήμιση -