- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 5 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 5 Λεπτά

Η μάχη για την Ευρωπαϊκή πορεία της Βουλιαγμένης , αρχίζει , με την Ομάδα πόλο του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης να ανοίγει την αυλαία του Champions League

Συγκεκριμένα την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου ξεκινάνε οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για την Ανδρική Ομάδα Υδατοσφαίρισης του Ομίλου μας στο πλαίσιο της 2ης φάσης του Ευρωπαικού Κυπέλλου Champions League 2015-2016.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του Λαιμού και οι ομάδες που θα συμμετέχουν είναι η Ιταλική Brescia, η Γαλλική Montpellier, και η Ουγγρική O.S.C. Budapest.

Παρατηρητής των αγώνων ο Σέρβος Dejan PERISIC, Διαιτητές ο Γερμανός Axel BENDER, ο Ισπανός Ernest INESTA PERALTA, o Ρώσσος Irfan SADEKOV και Σέρβος Ivan RAKOVIC.

Aπο τις τέσσερις ομάδες που συμμετέχουν θα προκριθούν οι δύο πρώτες στην επόμενη φάση.

Το πρόγραμμα των αγώνων είναι το παρακάτω.

CHAMPIONS LEAGUE 2015-16

Competition Schedule Qualification Round II Group A

Vouliagmeni Swimming Pool

FRIDAY 18/9/15

19:00 VOULIAGMENI N.C. (GRE) – AN BRESCIA (ITA)

20:30 MONTPELLIER Waterpolo (FRA) – OSC BUDAPEST (HUN)

SATURDAY 19/9/15

19:00 VOULIAGMENI N.C.(GRE) – MONTPELLIER Waterpolo (FRA)

20:30 AN BRESCIA (ITA) – OSC BUDAPEST (HUN)

SUNDAY 20/9/15

11.00 MONTPELLIER Waterpolo (FRA) – AN BRESCIA (ITA)

12.30 OSC BUDAPEST (HUN) – VOULIAGMENI N.C. (GRE)

 

 

afroud

 

Ο Χρήστος Αφρουδάκης έκανε τις παρακάτω δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Ν.Ο.Β. για τους Ευρωπαικούς αγώνες που θα δώσει η Ομάδα .

Ήταν σχεδόν αναμενόμενο οτι θα είχαμε μια δύσκολη κλήρωση μιάς και οι περισσότερες ομάδες που συμμετέχουν σε αυτή την φάση είναι πολύ καλές.

Το γεγονός ότι τα παιχνίδια γίνονται στην έδρα μας είναι θετικό και πρέπει να το εκμεταλευτούμε. Θα αντιμετωπίσουμε τρείς πολύ δυνατές Ομάδες με διαφορετικό στύλ παιχνιδιού η κάθε μία.

Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια των παιχνιδιών και κυρίως στην άμυνα μας έαν θέλουμε να έχουμε τύχη για την πρόκριση.

Μήν ξεχνάμε πως θα παίξουμε με τις δεύτερες Ομάδες στα αντίστοιχα πρωταθλήματα Ουγγαρίας και Ιταλίας.

Εάν όπως είπα και παραπάνω έχουμε καλό ρυθμό, είμαστε συγκεντρωμένοι, έχουμε υπομονή και αποφασιστικότητα τότε θα διεκδικήσουμε την πρόκριση στα ίσα.

loudis

 

«Στόχος της Ομάδας είναι να καταφέρει να κερδίσει μία απο τις δύο πρώτες και προνομιούχες θέσεις κάνοντας την υπέρβαση που θα οδηγήσει την Ομάδα μας στην επόμενη φάση της Διοργάνωσης», επεσήμανε σε δηλώσεις του ο προπονητής της ομάδας Κώστας Λούδης

«Σε αυτή την προσπάθεια, θα θέλαμε την συμπαράσταση του κόσμου έτσι ώστε να εκμεταλευτούμε με τον καλύτερο τρόπο την έδρα μας.

Αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι ότι θα δώσουμε το 100% για την πρόκριση», επεσήμανε

- Διαφήμιση -