- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 5 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 5 Λεπτά

Η ασιατική κουζίνα αποτελεί μια από τις δημοφιλέστερες κουζίνες σε ολόκληρο τον κόσμο, ενώ στη χώρα μας κερδίζει συνεχώς όλο και περισσότερους φίλους. Οι υπέροχες γεύσεις, οι ασυνήθιστες στο δυτικό κόσμο συνταγές και η υγιεινή διατροφική αξία των προϊόντων σε κουζίνες όπως η Κινέζικη, η Ταιλανδέζικη, η Ιαπωνική, και η Ινδική, καθιστούν τις χώρες αυτές στο top 10 της παγκόσμιας κατάταξης.

mg_5983

Ένα ξεχωριστό σημείο που μπορούμε να απολαύσουμε υπέροχες γεύσεις από την Ασία, είναι το Mongo Asian Food που μπορούμε να το βρούμε στο Μetro Mall  στον Άγιο Δημήτριο.

To πρώτο κατάστημα του Mongo Asian Food δημιουργήθηκε στο Med Cosmos της Θεσσαλονίκης, για να δώσει τη σκυτάλη τρία χρόνια μετά στις δικές μας περιοχές.

30407_Mongo-Asian-Food-6

Μπορεί να μην πρόκειται για το κλασικό «Κινέζικο» εστιατόριο με τα λαμπερά φώτα και τους πολυτελείς καναπέδες, ωστόσο όπως λένε η γεύση μετράει.

Η φιλοσοφία του Mongo Asian Food είναι απλή, λιτή και ουσιαστική:  «Εσείς διαλέγετε, εμείς μαγειρεύουμε».

img0573-custom

Το μενού του καταστήματος είναι πλούσιο σε υλικά με πολλούς γευστικούς συνδυασμούς, για κάθε γούστο. Μπορείτε να απολαύσετε νουντλς με πικάντικο χοιρινό, πικάντικο μοσχαράκι, σούσι με διάφορους κλασσικό γλυκόξινο κοτόπουλο με νουντλς,  λαχανικά με σάλτσα τεριάκι,  γαρίδες με σάλτσα mongo, πάπια με σόγια Hoi Sin και φυσικά τα γνωστά λαχταριστά ορεκτικά της Ασιατικής κουζίνας όπως spring rolls, πούγκια με χοιρινό, γαρίδες πανέ και πολλά άλλα.

untitled-4-res

Για την καλύτερη παροχή υπηρεσιών προς τους καταναλωτές, το Mongo Asian Food συνεργάζεται με εξειδικευμένους διαιτολόγους – διατροφολόγους που παρέχουν τις γνώσεις και την εξειδικευμένη εμπειρία τους σε θέματα διατροφής.

Το προσωπικό του καταστήματος είναι πάντα διαθέσιμο να σας ξεναγήσει στις γεύσεις της μακρινής Ασίας, αλλά και να σας προτείνει το τέλειο πιάτο ανάλογα με τις διατροφικές σας συνήθειες.

Πιάτα από τη βορειοανατολική (Κίνα, Κορέα, Ιαπωνία), τη  νοτιοανατολική κουζίνα (Βιετνάμ, Καμπότζη), και ίσως την πιο διαφορετική αλλά το ίδιο νόστιμη νοτιοδυτική γαστρονομική παράδοση (Ινδία), παρασκευάζονται γρήγορα από τους μάγειρες του Mongo Asian Food για να σας χαρίσουν νόστιμες Ασιατικές στιγμές.

Σπύρος Μάρης

 

 

 

 

- Διαφήμιση -