- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 4 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 4 Λεπτά

Εδώ και χρόνια το «Απλά Ελληνικά» μονοπωλεί το ενδιαφέρον της νυχτερινής Αθήνας, που χαρίζει αξέχαστες ελληνικές βραδιές στους λάτρεις της νυχτερινής διασκέδασης. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα και δημοφιλέστερα club όχι μόνο της παραλιακής αλλά και ολόκληρης της χώρας.

4

Με ελληνική μουσική του σήμερα και του χθες, με ξέφρενα parties, με συχνές εμφανίσεις γνωστών, πολυαγαπημένων Ελλήνων τραγουδιστών και πολλές εκπλήξεις, στο «Απλά Ελληνική» η διασκέδαση είναι κάτι παραπάνω από εγγυημένη και η ιδέα τού να φύγετε νωρίς, δίνει τη θέση της στον χορό μέχρι τελικής πτώσης και στο ξεφάντωμα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

d73a10300d47ce13c3220a1258c48846

Ονόματα όπως Πάολα Φωκά, Παντελής Παντελίδης, Λάμπης Λιβιεράτος, Τριαντάφυλλος έχουν εμφανιστεί στο stage του «Απλά Ελληνικά», ταράζοντας τα νερά της παραλιακής.

Στον χώρο, που είναι πολύ διαφορετικός σε σχέση με ό,τι έχουμε συνηθίσει σε παρόμοια μαγαζιά, υπάρχουν πρωτότυπες φωτισμένες μπάρες, ιδιαίτερα φώτα και προβολείς που ακολουθούν τον ρυθμό της μουσικής, έτσι που να δημιουργείται μια μοναδική ατμόσφαιρα σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς, που προσφέρει στους θαμώνες μια αξέχαστη εμπειρία διασκέδασης.

14055196381278 (1)

Υπέροχες παρουσίες που κόβουν την ανάσα, θεσπέσια κοκτέιλ, φρέσκα φρούτα που συνοδεύουν αρμονικά τα ποτά μας, κανάτες για σφηνάκια και ξεχωριστά «υποβρύχια» σε συνδυασμό με τη δυνατή μουσική…

Το εξιδανικευμένο και πολύπειρο προσωπικό είναι πάντα πρόθυμο για την καλή εξυπηρέτησή σας σε έναν χώρο φτιαγμένο να φιλοξενήσει παραπάνω από 400 άτομα.

Το «Απλά Ελληνικά» θα το βρείτε ανοικτό όλες τις ημέρες της εβδομάδας, από τις 11.30 το βράδυ μέχρι το πρωί της επόμενης μέρας, στη Λεωφόρο Ποσειδώνος 81 στη Γλυφάδα.

Σπύρος Μάρης

- Διαφήμιση -